Het lijkt allemaal zo makkelijk…..

Een paar jaar geleden kocht ik bij de Action een lijmpistool, niet de duurste dus misschien mag ik er ook niet veel van verwachten maar toch.download
Ik zie dan soms op FB van die filmpjes langskomen wat mensen allemaal kunnen doen met zo’n lijmpistool.
En ik geef toe ik heb er ook al heel wat dingen mee gelijmd, zelfs mijn stofzuiger waarvan een haakje afgebroken was en (even afkloppen) hij doet het nog steeds goed. Zonde om hem daarvoor weg te doen natuurlijk.
Maar het is wel zo, die mooie rechte lijmvlakjes, stippeltjes lijmen zoals op die filmpjes vaak te zien is dat lukt mij echt niet hoor.
Ik heb altijd allerlei draden er aan (die wel gemakkelijk weg te werken zijn weer) en ik brand regelmatig mijn fikken als ik het te snel dan even aan wil drukken of zo.
Weet niet hoe andere mensen dat allemaal zo netjes doen maar mij lukt dat dus niet.
Zie dat wel vaker met dingen die op filmpjes zo makkelijk lijken maar in het echie niet werken.
Gesp-Gratis-Elastische-Riem-Voor-Jean-Broek-Jurken-Geen-Gesp-Stretch-Elastische-Taille-Riem-Voor-Vrouwen.jpg_640x640Een uitzondering wil ik maken voor een reclame voor een broekriem van elastiek.
Ik zag daar een reclame van en dacht, goh dat is handig zeg. Een broekriem zonder sluiting in de vorm van een gesp maar van elastiek en met klittenband of een kloop. Die doe je om de laatste lussen aan de voorkant en voilà. Nu wilde het toeval dat ik net mijn kasten opgeruimd had en daarbij was een brede elastieke riem die ik ooit eens bij een jurk gekregen had. (heeeeeeeel lang geleden). Had hem al in de zak voor de kringloop gedaan, er weer uitgehaald en het sterke elastiek dubbel genaaid, klittenband er aan gedaan en het werkt gewoon.
Mijn broek zit lekker, het rekt ook nog eens mee, je ziet er niets van aan de voorkant en het voelt goed aan. Ga er nog een bijmaken in een andere kleur.
Nog iets wat me de laatste dagen opviel. Zoals ik al eerder schreef werd ik gek van al die verlengsnoeren en dingen dus had ik twee lange stekkerdozen besteld zonder snoer waar meer stekkers inkunnen en die ik aan kon sluiten op een langer snoer. Vanavond de eerste geïnstalleerd en nog gelukt ook. Morgen nog een doen waarmee ik weer vier kortere stekkerdozen kan verwijderen.l_30240090 Oké dan ga ik dat openmaken, kruisschroefjes maar als het dan open is  zitten daarbinnen opeens weer schroefjes in met een rechte groef. Weer een andere schroevendraaier gaan halen. Dat snap ik nou niet, waarom niet of alleen kruiskopjes of alleen rechte groefjes dat is toch veel gemakkelijker.
Morgen komt mijn lief tot maandag dit keer zondag gaan we Sinterklaas vieren bij Yenthe, heel veel zin in. Goed weekend voor iedereen………

13 gedachten over “Het lijkt allemaal zo makkelijk…..

    1. Toen ik het plaatje zocht zag ik dat ze deze riemen ook bij Ali expres verkopen. 2 voor 7.00. Daar kan ik zelf geen elastiek voor kopen. Heb er dus twee besteld. Komen ook geen verzendkosten bij. Google maar eens op riem zonder gesp.

  1. Bij mij lukt dat ook niet zo goed met die lijm, mijn ervaring is wel dat hij eerst goed warm moet zijn maar dat weet je vast. Die riem is een handige tip, mijn vriendin zei ook al eens als ik snel moet kan ik nooit die riem los krijgen, ik zal het doorgeven. En wat te denken van dikke buiken. Bedankt en een fijn weekend, je komt vast niet in de zak.

  2. De mensen die de filmpjes maken hebben natuurlijk óók ooit zitten klungelen. Dat soort dingen leer je al doende dus hoe vaker je het probeert hoe beter het gaat. Veel plezier met de Sintviering, ik wist niet dat hij nog in het land is 😉 Een fijn weekend met je lief.

  3. Super handig voor een broek met een gewone band en lussen. Ik heb tegenwoordig meestal broeken met elastiek, lekker makkelijk en zakken niet af. Buikje kan nog wel eens in de weg zitten bij normale broeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s