Ik wil…..

ik_wilIk wil te veel momenteel….vind zoveel dingen leuk om te doen en “moet” voor mezelf nog zoveel dingen doen waar ik gewoon dan weer niet aan toekom en op een of andere manier dit jaar dan nog allemaal af wil hebben.
Wil graag wat gaan haken, nieuwe steken uit mijn boek uit gaan proberen bij het haken van mijn sprei. Maar die sprei haak ik in een stuk dus voordat ik dan een toer met nieuwe steken gedaan heb ben ik zo weer een uur verder als het niet langer is.
Ik wil ook blogs lezen, blogs schrijven…..
Wil meedoen met die fotowedstrijd van een groep fotoliefhebbers die ik zo leuk vind…..
Dus ik wil ook meer fotograferen, komt er haast niet van momenteel (ook door het weer natuurlijk)
Vanavond wilde ik ook nog buiten kijken naar de sterrenregen die er is momenteel maar even buiten gestaan maar ik vond het veel te koud.
Ik wil iedere dag gaan fietsen en dat doe ik ook hoor. Maar zoals maandag dat ik toch bijna 40 km fietste als ik dan thuiskom dan ben ik best moe. Dan ben ik toch een paar uur in de buitenlucht bezig. En hoewel iedereen denkt dat je op een e-bike vanzelf gaat dat is echt niet waarLogo-IWF-dunne-contour_20100930
Ik wil dan een uurtje op de bank liggen even onder een dekentje maar niet te lang want
Ik wil ’s nachts ook niet wakker liggen maar daar heb ik gelukkig weinig last van, integendeel eigenlijk.
Ik wil (moet) ook heel nodig mijn dagboek bijwerken. Heb gemerkt dat dit jaar het er soms een beetje bij inschiet en dat is best een goed teken. Want juist in moeilijke tijden voor mezelf schrijf ik het meeste en omdat ik me nu best gelukkig voel is die aandrang er niet zo om veel te schrijven.
Ik wil ook iedere dag al wat boodschappen gaan doen voor de kerst, dingen die bewaarbaar zijn vast kopen. Kan nou eenmaal in mijn fietstassen niet al te veel meenemen dus zal ik het in delen moeten doen.
Ik wil mijn vriendin/zus/zoon/schoondochter/kleindochter/Willem/familie ook regelmatig zien en spreken
Ik wil ook nog een heleboel foto’s inscannen, het komt er gewoon niet van
Ik wil ik wil een kikker in mijn bil…. was het antwoord dan vaak en eigenlijk is dat ook zo.
Ik weet ook dat het allemaal gewoon luxe”problemen” zijn. Ben eigenlijk best blij dat ik het deze wintermaanden zo goed naar mijn zin heb. Dat is wel eens heel anders geweest.
Toen wilde ik gewoon wat energie hebben en kwam er totaal niets uit mijn handen en nu wel. images (2)
Ben er van overtuigd dat het iedere dag fietsen, weer of geen weer toch naar buiten gaan daar zo goed aan doet.
Dat WIL ik dus gewoon lekker blijven doen en de rest dat komt allemaal vanzelf wel weer een keer. Is het niet dit jaar dan volgend jaar maar.
P.s. En natuurlijk wil ik ook een bakje bij de Hema blijven doen haha…… .

 

 

18 gedachten over “Ik wil…..

 1. Poeh… Dat moeten Anneke… Ik heb ook wel van die periodes gehad. Teveel leuke dingen en geen tijd om alles te doen, ik maak nu keuzes en ik kan dat ook nog. Alles tegelijk willen gaat gewoon niet. pas goed op jezelf hoor! ☺️

 2. Ik zit in paar FB groepen over haken en zag daar een schitterende sprei/deken genaamd droomdeken. Op het wolplein staan 2 verschillende patronen ervan. Allemaal verschillende steken en die moet je dan ook met verschillende nummers naalden haken.
  Ik zou echter niet weten waar ik zo’n ding zou gebruiken dus begin er niet aan.
  Hou het maar bij kleine dingen zoals nu kerstengeltje met glitterdraad

  1. Ik doe het echt als tijdverdrijf tijdens tv kijken. Heb er een op mijn logeerkamer liggen en deze gaat in mijn tweede extra slaapkamer op het eenpersoonsbed, gewoon voor de fun.. Nodig is het echt niet.

 3. Keuzes maken en afstrepen helpt bij mij nog weleens. Een mens doet zich zelf wat aan hé.In de natuur fietsen draagt zeker bij aan je lekker voelen.

 4. Tjonge, tjonge, Anneke, je hebt het maar druk met alles wat je nog wilt doen hoor. Oppassen dat je jezelf niet voorbij loopt hè? Wat die fotowedstrijd aangaat, kijk maar eens in je archief, daar zit vast wel iets moois bij.

 5. De vallende sterren waren er vanmorgen vroeg. Goed dat je naar binnen bent gegaan.
  Zo’n e-bike kanon als ik kopen, scheelt veel trapwerk. Aan de andere kant, je wilt niet meer stoppen met fietsen, dus blijf maar op de jouwe rijden.

  1. Ja ben er zelf ook wel blij mee. Geef me 2 grijze weken en het is weer over hoor haha…. nee hoor valt mee. Voel me gewoon goed momenteel met Wim, kind, schoondochter, kleinkind, zus, vriendinnen kortom alle mensen om me heen en mijn bloggers natuurlijk.

 6. Je wilt dus weer veel te veel ………. hahahaha ………… misschien gewoon met een bakkie bij de Hema alles maar eens los laten en gewoon doen wat je hart je ingeeft 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s