I’m dreaming of……

Hek in mist (Middel)Denk dat de sneeuw net te vroeg kwam voor een Witte Kerstmis …. maar het brengt wel het winterse gevoel even.
Vannacht ging ik niet al te vroeg naar bed. Zat nog lekker wat tv te kijken en te haken, dacht wanneer gaat het nou echt eens sneeuwen zoals ze voorspeld hadden.
Ik vind sneeuw toch altijd iets magisch hebben zeker als je er niet door hoeft natuurlijk. (Heb ook wel eens drie uur gedaan over 45 km rijden in een sneeuwstorm waarbij ik het verschil bijna niet meer zag tussen de weg en de berm, weet nog wel hoe eng ik dat vond en hoe blij ik was weer thuis te zijn)
Zo rond half 2 ging ik, voordat ik naar bed ging, toch nog even buiten kijken en ja hoor, alles was wit. Niet echt zo’n lekker pak “echte” sneeuw gemaakt van die grote vlokken maar toch vooruit een mooi gezicht en ik kon het niet laten er toch even in te gaan lopen. Tak 2 (Middel)
Vanmorgen toen ik op kwam was het grootste gedeelte van de sneeuw al weer verdwenen en ik zat dus nog te dubben, wel of niet even een stukje gaan fietsen om toch nog iets van de winterse sfeer mee te maken.
Toch maar even gedaan, het was mistig, koud maar gelukkig niet glad meer op de weg dus stukje richting polder gaan fietsen en dan is er toch weer van alles wel te zien.
Een kleumende reiger hopend op wat te eten. Heel veel smienten (echt honderden) in de polder, die hoor ik altijd al van verre, ze hebben zo’n leuk apart geluid. Een zwaan die boos wordt als ik in de buurt kom. Nog een beetje sneeuw op de randen van de weilanden. Kortom even toch nog maar wat winterse plaatjes gescoord en daarna gauw weer naar binnen. Dan smaakt een lekkere mok hete thee zo heerlijk.  Maar toch blij even een wel heel frisse neus gehaald te hebben.

18 gedachten over “I’m dreaming of……

  1. Toen ik vanmorgen opstond, rond 8 uur was de wereld nog helemaal wit, mooi gezicht, maar voor mij wel vanachter het raam ………. ben blij dat ze voorspellen dat het voorlopig even geen winter weer meer wordt ……….. van mij hoeft het normaal al niet en nu helemaal niet.

  2. Gelukkig was het zondag zodat het nog te zien was toen we aan het ontbijt zaten. Op een weekse dag is alles al tot modder gereden om die tijd. Die mist erna was dan weer minder. niet lekker voor de luchtwegen! Dapper hoor om op de fiets te stappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s