Jammer maar helaas……

download (2)Getver had ik al een blog geschreven druk ik ergens verkeerd op en hoeps alles is weg…….
Hier komt ie weer opnieuw dus…..hoewel ik er eigenlijk meteen dan genoeg van heb…
anneke hotpantsEigen schuld dikke bult zal ik maar zeggen.

Heb je dat ook wel eens dat je wat wilt kopen in een winkel, er soms al mee in je handen staat en dan denkt, nee toch nog maar niet. Even over nadenken of ik het wel echt nodig heb.
Mijn eerste ervaring daarmee dan heb ik het over zeker zo’n 50 jaar geleden. De hotpants waren helemaal in en natuurlijk wilden mijn zusje en ik ook zo’n setje hebben. Vaak waren het een korte broek met hesje of zo er boven.
We gingen naar de stad naar Miss Etam en daar zag ik een prachtig rood setje, ik paste het, het stond me ook leuk maar ja het was de eerste winkel dus zeiden we. We gaan ook nog even verder kijken.
Maar daar vond ik niets leukers dan dat eerste setje dus wij weer terug en je raadt het al verkocht in mijn maat…… balen en wel een ander setje gekocht maar dat werd toch nooit zo leuk als die eerste.
De afgelopen week had ik twee van die déjà vu’s . De eerste keer zag ik bij het Kruidvat een CD van Queen. Ik vind de muziek van Queen heerlijk. Een driedubbele met alle bekende nummers voor maar 12.00. Ik stond er al in mijn handen mee bij de kassa toen ik dacht. Nou ja zomaar weer 12 euro voor mezelf uitgeven dus legde ik hem weer terug zo van eerst nog even over nadenken.1000004011445262
De volgende dag ging ik samen met mijn zus naar Rotterdam en ik zei ga hem toch kopen waarom heb ik dat nu niet meteen gedaan. Maar in Rotterdam bij 2 Kruidvaten geweest en nee hoor uitverkocht. Op de terugweg nog even Krimpen aan gedaan waar die dag er voor echt een hele stapel lag maar ook uitverkocht. Idem dito in mijn eigen dorp. Stom natuurlijk. Best nog verkrijgbaar bij Bol maar daar kost ie dan weer 5 euro duurder en daar kan je hem altijd voor kopen.
Later nog een keer bij de Lidl. Ik ben bezig een paar planten te vervangen in huis. De twee planten zijn van die soort die regelmatig water moeten en dat is niet zo mijn ding dus dood gaan ze net niet maar florissant zagen ze er ook niet uit.
Nu hadden ze bij de Lidl een aantal mooie vetplanten en een nam ik er vast mee en dacht de volgende keer neem ik er ook weer twee mee in mijn fietstassen altijd beperkte ruimte ook natuurlijk. En ja hoor, uitverkocht de volgende dag bij beide Lild’s die het dorp rijk is.
Wel ergens anders een paar planten gekocht maar wel weer veel duurder uit.
aldi-lidl-folder-week-34-cactus-vetplant-1En dan vind ik mezelf ook weer stom. En denk dat ik niet de enige ben. Mijn zus grossiert ook in dat soort dingen. Hoor haar nog steeds over die heel leuke sjaal in Valkenburg waar ze nog even over na wilde denken voor ze hem kocht en nu spijt van heeft hem toch niet gekocht te hebben. Alle jurkjes opnoemt waar ze hem zo mooi bij had kunnen dragen.
Herkenbaar, ik hoop het wel dat ik niet de enige ben met die gevoelens van spijt………. 

10 gedachten over “Jammer maar helaas……

  1. De hotpants waren niet echt mijn ding, ik vond dat ik er te mager voor was .
    Het overkomt me niet heel vaak dat ik iets aanvankelijk wil kopen maar het niet doe. Dus ook niet heel vaak spijtmomentjes.
    Wat vreemd dat je een heel log kwijt raakte, er wordt toch tussentijds opgeslagen waardoor je altijd een flink stuk al als concept kunt terug kunt vinden.

    1. Heb echt zitten zoeken maar kon geen letter meer ergens opgeslagen vinden. Heb het al eerder gehad. Gebeurt dan als ik een foto verwijder weer of ergens anders wil zetten. Kan gebeuren.

      1. Wat vervelend, soms werkt het om dan contr. z samen in te drukken om terug te halen , dat moet dan meestal wel een paar keer, zie je eerst alleen maar zzzz maar uit eindelijk komt de verdwenen tekst terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s