Een dag met hindernissen….

Fazant 2 (Middel)Soms heb je van die dagen waarop het wel lijkt of alles mis gaat en zo’n dag had ik wel een beetje eigenlijk vandaag maar ondanks dat was het gewoon een heerlijke dag.
Vanmorgen scheen de zon in mijn slaapkamer en dan begint de dag voor mij al goed.
Na de gebruikelijke douche/eten de krant lezen ( heb van iemand een gratis abonnement voor 2 weken gekregen) die vandaag voor ’t eerst kwam. Wel fris in huis maar ik ben streng voor Rode kelkzwam (Middel)mezelf, ’s morgens mag alleen de verwarming aan als ik echt heel de dag dingen in huis ga doen. Maar heb ik plannen om halverwege de dag weg te gaan niet.
Dan moet ik maar wat gaan doen in huis waar ik het warm van krijg nou ja dat is de krant lezen op de bank niet. Dus na mijn ontbijt boven aan de slag gegaan. Daar lagen nog steeds veel kabeltjes te zwerven omdat nog steeds alles niet aangesloten is.
Meteen de slaapkamer maar ff schoonmaken als ik daar toch bezig ben. Het opbergen van de snoertjes is in allemaal hoekjes en gaatjes en gaat niet zo gemakkelijk omdat ik vorige week in Schiedam door mijn enkel zwikte en met Meeuwen 2 (Middel)een smak op de straat terecht kwam.  Precies weer op mijn knie die al zo gammel is. En mijn enkel die nog steeds pijnlijk is. Gaat allemaal wel weer over maar het maakt het kruipen in hoekjes en gaten er niet gemakkelijker op.
Wilde ook al heel lang nog een stopcontact achter mijn bed verplaatsen zodat ik daar een vaste aansluiting voor het opladen van mijn telefoon kan krijgen.
Het lukt allemaal al moet ik heel wat keren de trap op en af lopen omdat er net weer iets niet bijzit of verkeerd gaat.
Fuut 34 (Middel)Twee uur ben ik eindelijk klaar en dan lokt toch wel het zonnetje en naar buiten gaan, valt me nog een beetje tegen trouwens, achter het glas leek het me warmer. Maar droog en zon, niet zeuren dus en het was heerlijk, een langere route genomen en zelfs weer eens wat foto’s gemaakt onderweg.
Op de terugweg krijg ik mijn ondersteuning niet meer aan….. sjips wat vervelend weer, wel de wind terug in mijn rug dus ik denk dan maar zonder ondersteuning fietsen.
Geen lange route dan maar die ik voor mezelf in gedachte had. Als ik bijna bij de splitsing ben van de korte en de lange route denk ik, nog een keer proberen want het zit duidelijk in mijn schermpje. Haal het er nog een keer af, even afvegen soms zit er wat Meeuwen (Middel)stof of vuil op en zowaar hij doet het weer. De lange route dan maar via het Loetbos. Wil graag nog even kijken bij de rode bekerzwammen of die er nog staan en ja hoor, ze zijn er nog.  Ze staan tussen het fietspad en een soort ondiepe greppel, ik probeer het voorzichtig en het gaat goed, wel wat zompig na al die regen natuurlijk. Als ik terug stap gaat het minder goed en zak ik tot mijn enkels in de blubber…..getver dat wordt weer mijn laarzen schoonmaken straks. Ze zijn gelukkig waterdicht en nog net niet overgelopen. afgesloten (Middel)
De route die ik wil nemen lukt verder niet want momenteel zijn ze overal bezig om bomen te snoeien e.d. dus hier en daar zijn de fietspaden afgesloten. Alternatief langs de Provinciale weg, vind ik niet leuk en ik denk, dan maar een stukje terug en een andere weg nemen, ook mooi en ik maak nog wat foto’s onderweg.
Vanavond heb ik na mijn kookmissie geen zin om te gaan koken en pak een bak uit de vriezer met groentesoep, wil er wat boterhammen bij roosteren in de oven. Heb pas een andere oven waar ik nog aan moet wennen en die ging sneller dan ik gedacht had want als ik de bijkeuken binnenkom slaat de verbrandeboterhammenlucht me tegemoet, gooi gauw de deur open en de boterhammen naar buiten. Dan de volgende maar in de oven doen. De soep smaakt heerlijk, de geroosterde boterhammen ook al valt er nog een op de grond precies met de beboterde kant haha..
Ach gelukkig zijn het allemaal maar onschuldige dingen ( al ga ik morgen wel even langs de fietsenmaker) en overheerst toch het mooie van deze dag. Kreeg ook al weer de kriebels om in de tuin te gaan werken en als de weerberichten kloppen dan kan ik daar deze week al een beginnetje mee maken. Helemaal zin in dus……..

 

29 gedachten over “Een dag met hindernissen….

 1. Ik heb al diverse mensen onderweg geholpen met uitvallende ondersteuning.
  Enkel de batterij er even uithalen en er opnieuw inzetten.
  Mocht dat niet helpen, dan duw ik ze naar huis met Hulkenondersteuning.

  1. Ik wist dat het geen accuprobleem was, die oplossing ken ik ook wel (ervaringsdeskundige met mijn vorige Ebike waarbij ik alle gebreken heb leren kennen) . Gisteren deed ie het weer niet toen ik terugkwam er is een nieuw scherm besteld kan het vanmiddag al laten repareren.

 2. Na het ontwaken…

  er zijn zo soms van die dagen waarvan men achteraf zegt
  ik was beter in mijn warme bed gebleven
  tot de maan de dag zou hebben verdreven
  nooit zul je weten wat dan het lot op jouw pad had gelegd

  Je maakte toch maar weer heel prachtige foto’s, Anneke.
  Lenjef

 3. Was je dus ook weer een gevallen vrouw. We kunnen er wat van hè.
  Wat warmte betreft ben ik echt niet streng voor mezelf, ga beslist niet in de kou zitten. Dus hij gaat ’s morgens naar 19, een paar uur later naar 20,5 en ’s avonds naar 22 graden. Heerlijk. En dan heb ik ook nog 3 lagen kleding aan, sokken en een sjaal om.

  1. Oeps haha nou bij mij komt ie zelden hoger dan 19.5. Ook wel vest en sokken aan hoor dat wel. Heel soms als het vriest even boven de 20 maar dat is echt een uitzondering. Je went er ook aan hoor dat het niet zo warm is. Pff ja best vervelend weer een keer gevallen, gelukkig niets gebroken, dikke enkel maar gaat al weer beter gelukkig.

 4. Henk zou bevriezen zonder de verwarming op rond de 20 graden, da vindt hij zelfs al zo zo, in de avond vindt hij 22 graden eigenlijk te koud maar ik hang dan meestal al tegen het plafond;-)
  Maar je ritje leverde je toch weer een paar heel mooie foto’s op!

  1. Er is ook niets mis mee, als ik niet wegga zoals nu en achter de computer zit doe ik hem ook wel aan hoor. Zo erg is het nou ook weer niet maar eigenlijk komt ie zelden hoger dan 19.5.

 5. Prachtige foto’s Anneke en nu heerlijk gaan genieten van de komende lentedagen.
  Wel vervelend dat je last hebt van je enkel en knie. De verwarming gaat bij mij ‘smorgens als ik beneden ben op 22 en blijft daar tot ik weer naar bed ga.

  1. Oeps ja mijn verwarming komt eigenlijk nooit hoger dan 19.5 hooguit 20 als het vriest of zo. Maar goed ben ook vaak weg dus dat scheelt wel. Gaat wel weer wat beter met knie en enkel gelukkig. Beetje opletten nog.

 6. Een beetje dezelfde dag. Kachel niet aan maar meteen beginnen boven dan wordt je wel warm. Wij fietsen niet masr wandelen altijd een uur kom je ook weer warm thuis. En dan lekker achter het raam in de zon zitten breien. 4 uur ging de houtkachel aan. Het was een heerlijk dagje. Mooie foto’s.

 7. Oh de tuin…. ja….. ja….. maar vandaag nog maar even niet. Onverstandig maar toch.
  Ik moet zelfs de appelboom nog snoeien. Een schandaal, dat is het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s