Wat is jouw favoriete me- time moment

Met timeWat zal ik eens zeggen over het weer, wie geniet daar nu niet van, denk iedereen wel en ik zeker.
Kinderen op wintersport of vakantie zijn voor mij altijd de momenten om wat extra’s daar in de tuin te doen en vandaag stond dat op mijn programma.
Peter had een paar weken geleden gevraagd of ik een hoge druk reiniger had omdat hij zijn straat een keer goed schoon wilde maken en die heb ik dus en die mag ie van mij wel gebruiken.
Vanmorgen dacht ik, ik ga ze verrassen en ga voor hen de straat voor het huis vast even schoonmaken. Het hing er even vanaf of mijn hogedrukreiniger in mijn fietstas kon en dat kon ie precies. Samen met mijn laarzen, een extra verlengsnoer, schone kleding voor er na en nog wat tuindingen dus aardig volgeladen gaan fietsen.
Alleen toen ik hun voortuin zag bleek ie vol te liggen met takken en bladeren want Peter was aardig aan het snoeien geweest en had het verder nog niet opgeruimd.
Mijn planning maar omgegooid en alle gesnoeide takken kleiner maken en opbossen. Op zich eigenlijk nog veel leuker werk om te doen ook.
Het lag ook helemaal vol met bladeren en al snel was de groene bak helemaal vol. Het was nog best een aardig klusje maar met de zon er bij en zo nu en dan een kopje thee was het geen zware opgave voor me.
Op mijn theezakje dat ik pakte stond “wat is jouw favoriete me-time moment”. Nou dat was niet zo moeilijk. Dit dus. Lekker in de tuin prutsen, door de polder fietsen en onderweg nog even een zwaan die wel leek te poseren op de foto zetten….  en de mooie foto’s bekijken van die kleine kabouter in de sneeuw in haar skipak en zonnebril… Ze vindt het er prachtig en keek haar ogen uit appte Peter.

17 gedachten over “Wat is jouw favoriete me- time moment

 1. Uitkijken over water is toch wel mijn me-moment.
  Voor de deur heb ik een brede sloot die ik in de lengte zie en daar is altijd wel wat te zien. En de Oosterschelde is vlakbij, zij ik ook ppaar x per week

 2. Jij hebt een hele rits me-time momenten benoemd! Ik heb er ook een heleboel. Maar ik geniet heel erg, na een dag met allerlei drukte en bezigheden, als ik ’s avonds nog even lekker kan lezen in bed met mijn lief naast me die dan opgekruld al bijna meteen in slaap valt. 🙂

 3. Ik had een #Metoo moment.
  Er werd door een snoodaardinnetje mij een aanbod gedaan via een marktplaats advertentie van mij, om haar sexy foto’s te komen bekijken op snapchat.
  Hierdoor heb ik Marktplaats aangeklaagd.

 4. Mooi, zo schoon die zwanen. Dat zal de kleine meid vast geweldig vinden. Hier is het ook genieten met dit prachtige weer!

 5. O waúw… wat een prachtige foto’s van die zwanen. Maar inderdaad, die vraag had ik ook wel voor jou in kunnen vullen. Misschien moet je toch een keer mee naar de wintersport, is altijd zo leuk om die kleintjes daar bezig te zien.

  1. Dat denk ik zeker, ben zelf een keer op wintersport geweest en vond het fantastisch om te skiën maar mijn ex had slechte knieën dus die kon niet meer. En om iedere keer alleen te gaan vond ik ook niet leuk. (toen). Peter en Chantal gaan altijd met Chantal haar hele familie die komen daar al 20 jaar of zo. Dus om mee te gaan is geen optie. Prima zo hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s