Inspiratieloos…..

download (7)Soms heb ik echt van die dagen dat ik helemaal inspiratieloos ben zoals vandaag en denk waar zal ik nu eens over gaan schrijven.
Over het stormachtige weer, ja het ging  weer aardig te keer maar volgens mij heb ik het daar al eens over gehad. Toch maar een rondje gaan fietsen en hoe heerlijk is het terug met de wind in mijn rug te rijden.
Over van die merkwaardige dingen die ik soms heb zoals wanneer ik bij een stoplicht aan kom rijden en er staan al een rij auto’s te wachten. Wanneer ik dan op de knop druk en het licht springt nog eerder op groen zodat ik door mag rijden.
Dan denk ik zo vaak, zo heel kinderachtig, moet je nou kijken, al die auto’s moeten ze lekker blijven wachten tot ik overgestoken ben.
Zoals ik het vroeger ook had als we met de boot onder een brug door voeren die voor ons open ging en dan dacht, kijk als die auto’s eens die staan allemaal te wachten totdat wij er onderdoor gevaren zijn.download Of domme dingen die ik vaak doe, durf gerust te zeggen van mij zelf dat ik best handig en ook wel slim ben met dingen proberen, knutselen e.d.  Maar aan de andere kant ben ik soms ook zo ontzettend stom en onnadenkend bezig.
Zoals een koppelingsring op mijn camera draaien zonder te kijken goed hoe het eigenlijk moet en hem er nooit meer af krijgen. Met geen mogelijkheid lukt het me waardoor mijn fototoestel onbruikbaar is. (Heb er gelukkig nog een als reserve) .
Peter heeft beloofd er even naar te kijken.
Of zoals ik gisteren weer voor elkaar kreeg. Ik was even een uurtje de stad ingegaan (de stad is voor mij nog steeds Gouda) op de terugweg uit Apeldoorn. Het was koopzondag en ik moet altijd daar bijna een half uur op de bus wachten dus ik dacht, even een uurtje de stad in dus maar.
download (6)Ik zag een leuke trui en kocht die, nu heb ik altijd een hekel aan merkjes en dingen in mijn trui dus nadat ik hem aangepast had (thuis) en hij goed was meteen de merkjes er uitknippen en dan in de trui zelf knippen. Pfff oké het is weer opgelost en ik heb het weer gerepareerd.
Maar soms denk ik weleens, denk nou eerst een beter na, niet alles zo snel willen doen zodat ik weer niet van alles overhoop moet halen om dingen weer voor elkaar te krijgen.
Nou ja afijn, toch weer een blogje van alles wat en eigenlijk niets geworden…
Plaatjes www.

18 gedachten over “Inspiratieloos…..

  1. Aargh, wat vervelend dat je per ongeluk in de trui zelf knipte! Dat heb ik ook wel eens. Of dat het merkje dan vervolgens nog veel meer kriebelt omdat er een klein stukje is blijven zitten….

    1. Als het niet te gek is, nu ging het wel aardig te keer maar het ging net, dan vind ik het ook wel genieten hoor zeker als ik heen tegen wind heb en terug bijna vanzelf naar huis waai…..

        1. Dat klopt hoor, ik zag vandaag ook weer mensen afstappen. Zo’n ondersteuning is dan wel prettig hoor, even van normaal op 3 naar 5 een stukje als het echt zoals vanmiddag weer zo te keer gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s