Indrukwekkend mooi

Een maandje geleden zat ik op een verjaardag bij mijn zusje en daar vertelde haar buurvrouw die ook alleen is zo graag naar de film bohemian rhapsody over queen en vooral Freddy Mercury te willen. Alleen had ze niet zo’n zin om alleen te gaan. O zei ik dat wil ik ook heel graag zullen we samen gaan. Zij blij ik blij en vanavond was het zover. In Alblasserdam bleek ook een bioscoop te zijn wist ik echt niet, wij daar naar toe gegaan. Een kleine gezellige bioscoop. Was al heel lang geleden dat ik naar de bioscoop was geweest. Het werd een prachtige avond. Wat een geweldige film. Zat op een gegeven moment met tranen in mijn ogen. Echt de moeite waard. Een gezellig avondje uit en we hebben al weer een nieuwe film gezien waar we naar toe willen. Dus voor herhaling vatbaar. https://youtu.be/A22oy8dFjqc
Hier sloot de film mee af…… kippenvel

18 gedachten over “Indrukwekkend mooi

  1. Fijn dat je een ‘bioscoopmaatje’ gevonden hebt! Queen is niet aan mij besteed. Heb er niks mee, mogelijk omdat ik veel te vaak heb moeten meeluisteren… Maar ik hoor van meer mensen dat de film erg mooi moet zijn. We wachten we tot hij op TV komt. Ben je nog aan het nagenieten?

    1. Heb er zeker van nagenoten en zondag nog heel de dag queen gedraaid. Ik vind hun muziek goed en ontdekte weer nieuwe die ik nog niet kende.. En het verhaal erbij maakte het nog mooier. Had ook al eens een uitgebreide documentaire gezien.

  2. De reacties zijn allemaal erg lovend dus als de film op TV komt ga ik zeker kijken. Naar de bioscoop ga ik liever niet, e lang stil zitten;-) Leuk hoor een bioscoop maatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s