Zelfs ik niet……

2019-03-10 (2)Ik ga al snel even naar buiten, een rondje fietsen maar zoals het vandaag was ga zelfs ik niet de deur uit. Nou ja ben even mijn wasgoed op wezen halen dat ik gisteren opgehangen had en gewoon droog geworden was buiten maar daar bleef het ook bij.
(Heb een grote luifel voor mijn blokhut waar de was onder kan hangen ook al regent het of het moet echt van die slagregens zijn maar zelfs vandaag was alles droog geworden).
Vandaag dus mijn vertier maar in huis gezocht.
Vannacht kon ik niet in slaap komen, eigen schuld dikke bult zit momenteel wel eens op de computer een legpuzzel te doen en dat is soms ook zo verslavend dat het veel te laat wordt. Ging dus half 3 naar bed en kon toen niet slapen en lag om half 5 nog wakker. schapen-tellen-om-in-slaap-te-vallenNiet zo gek natuurlijk als je een tijdje naar al die stukjes zit te turen, althans dat denk ik dat het daar door kwam. Maar ik lag gewoon lekker, had geen vervelende gedachtes of zo dus niet zo erg. Je kan kiezen uit een verschillend aantal stukjes voor de puzzel en ik had een puzzel van 384 stukjes genomen. Ik download dan een hele serie en de puzzels die ik niet leuk vind doe ik dan bijvoorbeeld in 54 stukjes, snel klaar en dan kan ik de volgende namelijk pas doen.  De mooie, ik hou van kleurrijke puzzels, doe ik met kleinere stukjes.
Vanmorgen een gat in de dag geslapen en eigenlijk wilde ik toen ik opkwam meteen weer terug haha. Dacht kopje thee mee en weer onder de dekens duiken.
Toch maar niet gedaan, opgekomen, uitgebreid ontbijtje/lunch genomen en daarna mijn dagboek bij gaan werken. Meestal zet ik per dag wat steekwoorden en werk het later dan uit. Kopieer ook altijd mijn blogjes er in, dus dat ook meteen gedaan en uitgedraaid allemaal.
Nog even gewerkt aan mijn verslaving. Een dag in mijn dagboek uitwerken en dan mocht ik van mezelf 10 stukjes neerleggen weer van mijn legpuzzel. Je moet maar gek zijn. 5d9bd784bfd234610bf8ba15e7ad6a4e_XL
Het grappige was wel dat ik met beide precies gelijkertijd klaar was, na mijn laatste dag bijwerken ook de laatste 10 stukjes neerleggen en mijn legpuzzel was ook klaar.
Me ook nog maar wat nuttig gemaakt, was gestreken en opgevouwen. Gestofzuigd, de afwas gedaan en toepasselijk eten klaargemaakt (gewoon uit de vriezer in een pannetje opgewarmd) met dit weer namelijk snert…… lekker hoor.  Hopend op beter weer maar zo te zien moet ik daar nog even op wachten maar morgen weer of geen weer ga ik wel weer even fietsen of als het te hard waait wandelen. Ik mis het gewoon.

17 gedachten over “Zelfs ik niet……

 1. Ja ik weet hoe verslavend puzzelen is, maar ik moet door de weeks wel op tijd naar bed gelukkig is mijn man die mij naar bed toe stuurt.
  Ja iedere werkdag gaat mij om 4 uur dus vandaar

 2. We zijn wel even weg gegaan naar de Oosterschelde waar we vlakbij wonen. De reguliere weg was versperd door omgevallen boom, maar achterom kan ook. Het was er druk! Water was ook indrukwekkend. Partner wilde ook zijn windmeter proberen. Die kwam op 26-29 meter per sec. = windkracht 10. Hij moest zich aan de auto vasthouden, maar de hond rende vrolijk met flapperende oren rond. Ik kon de auto niet uit, teveel druk op de deur.

 3. Legpuzzelen, heb het vroeger veel gedaan, zo heerlijk, maar ik heb nu geen goede plek om het te doen. Dus inderdaad op de iPad. Supermakkelijk. Bij mij is het nu weer even over. Maar heb er nog een heleboel dus kan zo weer eens starten. Je hebt je dag heel goed benut hoor Anneke!

  1. Ik heb zo’n site wanneer je er een gemaakt hebt krijg je punten waarmee je weer nieuwe puzzels kan openen. Ach het is gewoon even leuk. Als het langer licht weer is weet ik nu al dat het weer over is.

 4. Als je kort voor het naar bed gaan nog achter je computer gaat zitten of tv kijkt, maakt je ,lichaam door het licht van die apparaten geen melatonine aan. Dat zorgt altijd voor slaapproblemen! Google maar eens!

 5. Ik heb bewondering voor je. Elke dag bedenk je wel iets leuks of bijzonders voor jezelf. Knap, hoor. Ik ben helaas heel anders. Als ik het niet kan delen met iemand anders, ben ik nauwelijks de deur uit te krijgen. Ik vind het maar saai om alleen ergens heen te gaan. Fout natuurlijk, maar ik kan me er dan gewoon niet toe zetten en blijf meestal binnen met een boek. Ook saai, maar daar heb ik dan geen last van.
  Ach ja….

  1. Nou ja als je het naar je zin hebt is er toch ook niets mis mee om thuis te zijn. Ik probeer het altijd even uit en zeg even iets tegen de deurkruk. Als ie niks terugzegt ga ik er even op uit als het weer het tenminste toelaat. Ik heb er totaal geen moeite mee om alleen te gaan, vind het zelfs soms heel prettig al ga ik ook vaak met een ander op stap.

 6. Wij zijn er ook niet uitgeweest zondag, dat gebeurt maar héél zelden. En ook hier een legpuzzel maar dan een echte, het beschilderde dag van de sixtijnse kapel , een lastige van 1000 stukjes, maar je niet in een middag af;-) Vandaag even bij de HEMA snert gegeten in Den Haag.

  1. Nee dat geloof ik zeker, bij ons thuis werd er vroeger ook veel gepuzzeld, niet door mij moet ik zeggen, door mijn moeder en zussen. Ik zat altijd met mijn neus in een boek. Als ik de moeilijkste versie kies dan ben ik er ook wel een flink aantal uren mee bezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s