Hoe zat het met die ezel ook al weer?

aaa

Echt het is niet te geloven, ik ben gewoon nog stommer dan een ezel want het spreekwoord luidt niet voor niets “een ezel stoot zich in ’t gemeen geen twee keer aan dezelfde steen”. …
Nou ik wel hoor, mens hoe vaak ik mijn kop wel gestoten heb dat is echt niet normaal hoor.
Het is maar goed dat ik mijn haar over mijn voorhoofd draag want de littekens daar zijn niet meer te tellen. (beetje overdreven).
Ik vroeg ooit eens aan een schoonheidsspecialiste of ze deze weg kon halen maar zei ze, je moet eerst naar de dokter laten kijken of het niet iets anders is.
Nou dat geloof ik niet hoor, weet precies wanneer en hoe ze ontstaan zijn.
Volgens mij moet ik wel een bijzonder hard hoofd (er in) hebben of een bord voor mijn kop (zou wel handig zijn soms) .
Gisterenavond toen ik op bed lag voelde ik dat mijn voorhoofd pijn deed, ik voelde dat er een bult zat. Weet gewoon niet eens wanneer die er gekomen is.
Het kan zijn dat toen ik dat plastic aan het klein maken was en er zo nu en dan stukken afschoten (vond ze overal nog in de tuin vanmiddag )en er een stuk tegenaan geschoten is maar toen is het me niet echt opgevallen maar zo’n bult komt er ook niet vanzelf natuurlijk. Ja ik draag wel altijd een veiligheidsbril met deze klussen.
Waar stoot ik dan mijn hoofd aan bijvoorbeeld. Nou op 1 staat de onderkant van mijn luifel van de blokhut. Meestal natuurlijk in het vuur van het bezig zijn dat ik te vroeg overeind kom en bam.  Nummer 2 mijn kastjes boven de gootsteen. Bezig met afdrogen en dan open laten staan, bam weer er tegenaan.
Nummer drie tijdens het klussen, hout zagen dat opeens losschiet, zoals die kast die ik deze week doorzaagde die op een gegeven moment omviel. (toen ontkwam ik met meer geluk dan wijsheid).
Vanmorgen had ik zo’n gek geval uit mijn werk dacht ik meteen mijn oude blikken verf en nog een paar gasflesjes naar de milieustraat brengen. Waar ik binnenkom staat op een bord, lopend mag je het terrein niet op maar ik ben op de fiets, een man komt er aanlopen en zegt ja hoor dat mag je wel afgeven. Ik scan mijn pasje en de slagboom gaat open. Breng netjes alles in de goede container en ga naar de uitgang. Hoe kom ik er uit. dat ding reageert op auto’s om open te gaan. Maar als ik dichtbij kom met mijn fiets gaat ie een stukje open en meteen weer terug. Geen zijkant waar ik langs kan of zo. Nog eens proberen en dan gaat ie open, ik wil er onderdoor met mijn fiets en halverwege zie ik dat rotding al weer naar beneden komen. Ik loop heel snel door en buk om die balk te ontwijken precies met mijn hoofd nog op een dop. @#$&^%$&^%#$&^%$&^%  om het netjes te houden dan maar.
Prachtig weer vandaag en heerlijk in de tuin gewerkt en ja hoor nummer 1 kwam weer een keer langs… de blokhut…..zaag het er nog eens af …aaa
Overweeg voortaan maar een helm te gaan dragen om nog iets over te houden van mijn uiterlijk… hopend niet aangemeld te worden voor mishandeling (zou niet weten door wie) ……..
Stoppen met dingen doen omdat ik letterlijk al zo vaak mijn hoofd gestoten heb, denk het niet, zal er maar mee moeten leven denk ik dat ik gewoon dommer dan een ezel ben…

13 gedachten over “Hoe zat het met die ezel ook al weer?

  1. Ik ben klein en kan dus bijna onder mijn keukenkastjes als ze open staan doorlopen. Het nadeel is dat het net niet gaat en ik ze ook niet zie openstaan als ik heel dichtbij ben. Want mijn ogen zitten toch echt lager dan de onderkant van die keukenkastjes. Dus ja, dan ben ik wel eens aan de beurt.
    😉

  2. Hahahaha . weet je trouwens dat ezels hele intelligente dieren zijn, dus met dat dom zijn van jou zal het wel meevallen ,……….. misschien een beetje lomp, maar ach ………. ben ik ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s