WW weekend….

download (4)Als dit blogje online komt ben ik als alles goed ga al weer een tijdje in Apeldoorn bij Wim.
Hij had een mooie wandeling op het oog naar de Posbank in de buurt van Rhenen. Echt wel iets waar ik graag naar toe zou gaan.
Te ver om met de fiets naar toe te gaan maar met de trein en verder lopen en ik heb nog wel mijn twijfels.
Mijn ene knie is gewoon niet zo sterk (tijdens het Muziekfeest weer op gevallen, ben de tel kwijt hoeveel keer dat al gebeurd is) en die val maakt dat er niet beter op.
Fietsend heb ik praktisch geen last er van maar lang lopen ik moet het nog zien.
Het lijkt niet veel 5, 3 km waar heb ik het over hoor ik mensen misschien denken maar toch ik las dat het best een klim is en dat is al helemaal niet mijn ding met die knie.
Want ik weet bij die 5,3 km blijft het niet, we moeten sowieso heen en terug van het station naar het bezoekerscentrum lopen en Wim kennende leiden er altijd ook weer omwegen naar het eindpunt….. al zo vaak gebeurd. 2e63aee8227f5608fb6f11ee5e606da4ced6982f
En dan geven ze voor zaterdag ook nog eens in het oosten zo’n 33 graden op. Nu kan ik goed tegen de warmte maar wel op mijn gemakkie dingen doen…….
We zullen het zien wat het wordt, mijn voorkeur gaat uit het een paar weken uit te stellen tot het niet zo warm is…
Heb tenslotte ook niet voor niets mijn fiets daar naar toe gebracht wil gewoon wel lekker gaan fietsen…
Nou ja hoe het uitgepakt is komt vast wel een blogje over………Ik wens jullie een mooi weekend en tot laters…….

30 gedachten over “WW weekend….

 1. Ik fiets zondag mogelijk door Rhenen op weg naar de Wageningse berg. Even het peloton begroeten die het nationale kampioenschap rijden en starten in Ede.
  Van vallen wordt je nooit beter.
  Sterkte met de knie en de hitte.

 2. Als je last hebt van je knie hoop ik dat Wim meegaat in je voorstel, ik weet dat Ger met lopen als zijn knie weer opspeelt het niet bevorderlijk voor hem werkt. Hoe dan ook een mooi weekend gewenst.

 3. De Posbank ligt bij Rheden en het is maar een klein stukje lopen van het station naar het bezoekerscentrum. De Posbank is prachtig om te zien en om doorheen te wandelen met inderdaad nogal wat hoogteverschillen. Ik heb er vlakbij gewoond en ging er regelmatig naar toe. Benieuwd naar je verslag…

  Groetjes Lily

  1. Dank je voor je aanvulling. Inderdaad Rheden (topo was niet mijn sterkste vak op school dat is duidelijk). We hebben het even uitgesteld tot het wat minder heet is dan gaan we het wel een keer proberen.

 4. Ik krijg heimwee als ik de foto’s zie en wandel in gedachten weer door het schitterende gebied , héél vroeg in de morgen met buurjongen en mijn toen 5 jarig zoontje en een hert met prachtig gewei tevoorschijn kwam.
  Dank voor de herinnering Anneke en een fijn weekend met Wim .

 5. Lijkt me goed plan het uit te stellen tot het minder warm is, klauteren is met heel warm weer als zwaar genoeg, daar moet je geen slechte knie bij hebben. . Maar het zal best goed komen en alweer een fijn weekend worden.

  1. Was een geweldig weekend en inderdaad we hebben het uit gesteld, niet afgesteld….in augustus/september bloeit daar ook de heide dat schijnt ook heel mooi te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s