Mijn miniboekjes…

BoekjeJa ik blijf het nog steeds leuk vinden mijn miniboekjes en hoewel ik niet zo fanatiek meer kringloopwinkels afloop zo nu en dan vind ik er toch wel weer eens een of twee. Deze week nog twee boekjes van James Redfield. Inzicht in de Celestijnse belofte en De Essentie van het tiende inzicht. Beide boeken heb ik ook in de “grote” uitvoering dus ben benieuwd wat er hier allemaal instaat. Heb ze nog niet gelezen. 20 cent per stuk in de kringloop. šŸ˜‰
De boekenkast begint al aardig vol te raken inmiddels.
Afgelopen week kreeg ik een appje van de vriendin van Hans mijn exgenoot dat ze nog een miniboekje voor me had. Het was een boekje uit de serie gouden boekjes en daarvan een speciale miniserie. Konijntje Woelwater.
Nu wil ik eigenlijk geen “kinderboekjes” maar ik vond het zo leuk dat ik hem van haar kreeg dat hij bij mijn in het kastje een mooi plaatsje krijgt. Soms gaat het niet alleen om het boekje maar ook de manier waarop ik er aankom die voor mij belangrijk is.
Ik heb een heel goede band met de vriendin van mijn exgenoot, sterker nog ik zeg altijd als ze niet met hem samen zou zijn dan zouden we goede vriendinnen kunnen worden.
Boekje 2Eigenlijk vanaf het eerste moment dat we elkaar leerden kennen klikte het tussen ons.
Zij is natuurlijk de derde oma en regelmatig appen we leuke foto’s of filmpjes van Yenthe naar elkaar door.
En dat is gewoon zo ontzettend leuk. Vanavond kwam ze dan ook zomaar onverwacht langs om dat boekje even te brengen.
Er is totaal ook een enkele vorm van jaloezie of zo en natuurlijk weet ze ook dat ik ook een vriend heb, dat maakt het voor haar denk ook wat gemakkelijker.
Ze vertelde me wel eens dat ze het de eerste keer wel spannend vond om me te ontmoeten, hoe zou ik reageren, hoe zou zij het vinden. Maar ook zij vond het vanaf het eerste moment gewoon prima zo.
Boekje 4Dat maakt alles ook wat gemakkelijker en zoals het nu gaat vind ik prima. Als we elkaar zien, bij Peter of ergens op het dorp of waar dan ook is het altijd meteen goed. Ik rij ook vaak met hen mee want alle verjaardagen vallen in de wintermaanden en dan is het fijn dat het zo kan.
Zij vindt het huis waarin ik woon ook zo leuk en ik zei voor de grap tegen haar, nou het huis van de buren komt over een klein jaar beschikbaar. Twee weken geleden toen ze de sleutel kwam brengen van Peter hebben we zelfs even door de ramen staan kijken en in de tuin. Maar we weten allebei dat het een grapjeĀ  was en geen optie is, ze hebben sowieso net hun eigen huis voorzien van nieuwe gordijnen en kasten gemaakt er in.
Nee hoor het is goed zoals het nu is en laten we het lekker zo houden….

13 gedachten over “Mijn miniboekjes…

  1. Boekje dat ik je beloofd had ga ik morgen op de bus doen. Was het even kwijt en kwam het gisteren weer tegen tussen een geknipte jurk. Het is ook zo mini.

  2. Leuk dat je verzameling toch nog groeit. En gekregen boekjes, ja daar zou ik ook blij mee zijn. Ik heb ook geen hekel meer aan de vriendin van mijn ex. Het is goed zoals het is. En Jan heeft mijn ex ook al een paar keer ontmoet en zeker de laatste keer op GC was het zelfs gezellig. Dus geen narigheid meer. Ook de ex van Jan zie ik regelmatig door allerlei verjaardagen en ook dat contact is prima. Beter zo dan dat iedereen elkaar uit de weg gaat hoor.

    1. Ja het leukste vind ik het dus als ik ze vind voor zo’n 20 cent tot 75 cent heb ik er dan voor overin kringlopen of markten . Je kan ze ook in winkels kopen dat vind ik dan weer niet leuk.

  3. Gewoon heel fijn voor iedereen dat het allemaal zo lekker loopt. Dat zal zƩker met de toekomstige bruiloft van Peter en Chantal. Op bruiloften willen de verhoudingen nog wel eens wringen. Bij jullie dus niet en dat is heel fijn voor het bruidspaar.

    1. Nou vertel mij wat. Toen Peter zijn vriend trouwde was ik gevraagd om foto’s te maken en de ouders van die jongen/man waren gescheiden en wilden ook absoluut niet op een foto. Ze waren er wel allebei maar zaten ver bij elkaar vandaan. Dat is toch erg hoor vond ik. Blij dat het bij ons zo verloopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s