Lui of moe……..

SchoolbordVandaag was het niet echt mijn dag, vannacht om 5 uur lag ik nog wakker, nu ging ik wel laat (te laat misschien ben ik niet meer zo gewend) naar bed om een uur of half 3 maar toch.
Meestal slaap ik wel goed maar vannacht wilde dat niet lukken vandaar dat ik me heel de dag ook een beetje lamlendig voelde.
Wel nog een wasje gedraaid, gestreken en mijn dagboek bij zitten werken maar voor de rest bijzonder weinig uitgevoerd.
Vanmiddag gewoon uren liggen slapen, misschien niet heel handig maar was gewoon moe en ach dat mag ook wel een keer zo’n dagje er tussendoor.
Vanavond dacht ik zal ik nog even gaan fietsen, het was best lekker weer nog maar ik liep al puffend naar de bijkeuken naar mijn fiets toen ik dacht, ben je gek, een dagje niet gefietst krijg je ook niets van hoor.
Had deze week al genoeg km in mijn benen zitten. Gisteren na de regen ’s middags ook nog even op pad geweest. Er was een grote rommelmarkt in Krimpen en daar ben ik gaan kijken.  Eerst al een memoriespel gekocht met vlinders. Een leuk boekje er bij met de omschrijving van de vlinders. Vijftig cent. Ik hou helemaal niet van memorie, ben daar heel slecht in en wordt meestal al door kinderen vanaf zo’n 3 jaar ingemaakt. Maar als Yenthe wat groter is wel leuk om te doen natuurlijk.
VlindersIk zag ook nog een heel mooi schoolbordje, niet zo groot en lekker stevig. Ik maakte een foto en appte naar Peter of het wat voor Yenthe was en ze vonden het ook mooi.
Gekocht en meteen daar even gebracht want die rommelmarkt was bij hen in de buurt en liep bijna tot aan zijn huis aan toe.
Heb ook nog steeds last van mijn oog, ga morgen toch nog maar een keer terug naar de huisarts en anders maar naar de oogarts om na te laten kijken. Het lijkt nog steeds of ik in de hoek zand in mijn oog heb zitten en dat is heel vermoeiend ook en vervelend.
Een blogje kommer en kwel nee hoor valt wel mee haha……gewoon lui en moe en soms is zo’n dagje ook wel goed voor een mens.

14 gedachten over “Lui of moe……..

 1. Lui of moe… wat doet het er toe? Zolang jij doet wat jou plezier geeft is het toch oké?

  Gewoon genieten waar je kunt… geeft je energie voor die momenten waarop je actief en fit moet zijn 😉

 2. Leuk hoor een rommelmarkt, al zo lang niet geweest.
  Had me in eerste instantie voorgenomen van de week naar een kringloop te gaan. Maar sinds mijn ongeluk kan ik helemaal niet meer tegen de warmte, dus misschien maar even uitstellen…..

 3. Kan het geen haartje van een eikenprocessierups zijn? In mijn omgeving al 3 mensen naar de oogarts ivm haartje!

  1. Het begon toen ik in de tuin bij mijn zoon aan het werk was en of een takje of iets anders in mijn oog kwam. Bij de haartje van zo’n rups zijn ogen ook rood en jeukerig en dat heb ik helemaal niet. Vanavond weer huisarts geweest en die heeft getest op virus, dat was het gelukkig niet. Doordat ik veel fiets en buiten ben zijn mijn ogen waarschijnlijk te droog geworden. Krijg nu neptranen (geen idee nog morgen ophalen) kijken of dat helpt.

 4. Mooi gescoord! Die vlinders zijn prachtig. Neptranen gebruikt mijn man al jaren en ook heel veel op een dag. Gaatje in het hoornvlies en lenzen.

 5. Zulke dingen zijn leuk om al in huis te hebben voor als ze er aan toe is hoor!
  Wees voorzichtig met je oog hoor.. zag laatst ook een kind op TV met haartjes van die rotrups in haar oog. Je kunt veel zicht verliezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s