Al weer cijfertjes???

seniorennet

Ja hoor ik vond dat het bij mijn 3000ste  blogje wel mag. Even wat cijfertjes. Daar hou ik nou eenmaal van.
Mijn eerste blogje schreef ik op 18 januari 2008, twee dagen nadat ik officieel gescheiden was. Dat was bij seniorenweb.
Lekker dingen van me afschrijven en kreeg ook nooit reacties of zo maar vond dat niet erg, het ging mij meer om in die moeilijke tijd wat dingen te schrijven. Ging eigenlijk ook nooit lezen bij andere blogs.fa4d3990238f7c9660d82230ce1fddb8
Dat begon wel toen een vriend me hielp een ander blog te maken bij Weblog. Ik ging meedoen aan schrijfuitdagingen, ook lezen bij andere blogs. Zo kwamen er meer reacties en ging ik ook zelf reageren en sommige bloggers ken ik nog vanuit die tijd dus best al lang. Heel eerlijk gezegd haalde ik ze ook nog wel eens door elkaar. Duurde even voordat ik wist wie bij welk blog hoorde.
Er kwamen wel weer nieuwe bij en er verdwenen er ook, door overlijden, door stoppen met bloggen, de blogs niet meer leuk vinden, wat de reden ook was het fluctueerde wel in de loop der jaren.
weblogIn 2012 ging ik verder bloggen op WordPress. Al mijn oude blogs heb ik toen handmatig weer ingevoerd alleen de reacties niet, wist ook niet hoe ik dat allemaal moest doen en vond het wel prima zo.
Dat zijn 4212 dagen bloggen als ik het goed uitgerekend heb (zelfs rekening gehouden met schrikkeljaren, ja ja je bent cijfergek of niet) zijn dat 3000 blogjes gedeeld door 4212 dagen, dat is dan 0,7122507122507123 blogje per dag. (Oké mag afgerond worden hoor 😉 ).
De blogjes werden wel langer, soms veel te lang. Ga proberen beter mijn best te doen.
Heb inmiddels best wat volgers, wat vaste lezers en reageerders….. en ook blogs die ik zelf graag lees en volg.
Mensen die ik nooit gezien heb (op een paar na) die toch voor me zijn gaan leven.
Kortom ik vind het nog steeds leuk om te doen.
Om het af te ronden heb ik inmiddels 1.262.200 woorden geschreven, gemiddeld per blog dus 420,6666666666667 woorden. Heb ze allemaal opgeslagen maar ook op papier uitgedraaid en dat is inmiddels een boek van zo’n 1212 bladzijden. Anneke Ik zou er niet aan beginnen om dat te lezen. Doe het stiekem wel eens zomaar een paar voor de lol als ik zie dat er weer oude blogjes gelezen zijn.
Vanaf 2012 tellen de bezoekers en hits en daar zit nog steeds groei in, dat is toch wel heel leuk.  De reacties blijven tegenover de bezoekers en hits dan wel weer behoorlijk achter. Dus meer lurkers dan reageerders, maar ik vind het ook prima hoor. Als ze allemaal zouden reageren en ik daar weer op “moet” antwoorden dan zou het op werken beginnen te lijken.
Oké ik beloof voorlopig geen cijfer blogjes meer maar kon het gewoon weer eens niet laten.
Alle medebloggers en lezers…. Even deze slotzin oprekken om precies op 500 woorden te komen en dat is nog gelukt ook.

 

12 gedachten over “Al weer cijfertjes???

  1. Dat is me wat. 3000. Voor dit keer is het je vergeven om cijfertjes te publiceren. Ik had het vast ook gedaan als ik zo’n mijlpaal had bereikt. Ik ben op weg naar de 1500. Blog ze !!!

  2. Hoewel ik al langer blog dan jij ( vanaf eind 2005) kom ik pas aan ( ik moest ff spieken) logje 2164. Maar ik schrijf ook maar om de andere dag, puur zelfbehoud , ben altijd bang dat ik het niet meer bij kan houden. Maar natuurlijk is het lek om af en toe eens in de cijfertjes te duiken, mag best hoor!

  3. Jou blogje staat in mijn mapje favorieten als eerste onder de A van Anneke, elke dag lees is jou dus als eerste.
    Zuinigaan is de laatste en dan ook startpagina voor andere blogs

  4. Ben een vaste “lurker” maar vandaag wil ik dat bekennen vanwege jouw prestatie.
    En… ik lees jouw stukjes met veel plezier.

  5. Inderdaad een mijlpaal. Ga vooral door al zou het alleen al voor de mooie natuurfoto’s zijn. Zelf is dit mijn derde blog. 2 bij blogger en nu bij WP. Het nadeel van WP is hoe meer bezoekers des te meer reclame zo’ hekel aan en je kan hier niet zien wie er precies kijken.

  6. hahaha ……. al die cijfertjes ……. dat is wel wat voor jou 🙂 Ik ben een paar maanden later dan jij begonnen met bloggen, maar heb heel wat minder blogjes gemaakt dan jij …. al, de eerste jaren heb ik ook dagelijks geblogd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s