Steenkoud……

Beeld 3 (Middel)Beelde (Middel)Gisteren echt een relaxed dagje gehouden. Weer eens wat blogjes lezen en reageren pff zal er wel een aantal gemist hebben had echt al even niet gelezen bij de meeste dan.
Er vallen er steeds ook weer af mensen die blogden, mis inmiddels al een aardig rijtje van mensen. Best jammer want veel er van las ik altijd graag en vraag me dan ook nog wel  regelmatig af hoe het met ze zal gaan. Maar ieder maakt daarin zijn of haar eigen keuze of een kwestie van gezondheid of andere belangen. Het is niet anders.
Mijn dagboek weer wat bijwerken, luisteren naar Vroege Vogels (niet vanaf het begin zo vroeg was ik nu ook weer niet op) wat puzzelen op de computer.
Het was vandaag een stuk frisser dan gisteren maar het zonnetje scheen, gewoon mijn vest aan en vanmiddag gaan fietsen naar Peter. Ze zijn op vakantie een dag of 10 en ik ga dan altijd even de post doen, kijken of er nog wat gedaan moest worden in de tuin en dat soort dingen. Grapje tomaat (Middel)Terug besluit ik een keer langs de IJssel, Sliksloot en Lek te gaan fietsen.
Op het kruispunt staat een beeld van een man, wie en wat het voorstelt weet ik echt niet maar ze hadden hem aangekleed. Blijkbaar had ie het steenkoud vandaag maar om dat nou te doen met een shirt en muts van vv ADO kan ik me niets bij voorstellen in dit dorp. Zal wel een grapje zijn.
Soms kom ik onderweg van die gekke dingen wel eens tegen. Ook in de tuin trouwens daar zag ik twee kleine tomaatjes voor een grote hangen en met mijn grote gave om te kunnen schilderen maakte ik er zo een smiley van….. jaja talent verloochent zich niet natuurlijk.
Geen zin om te koken vanavond. Afgelopen week echt 3 x gebarbecued in het Huttendorp, even genoeg van vlees hoewel ik gisteren wel een balletje gehakt op heb.
Vrijdag alleen salade en vandaag brood met kaas en tomaten en komkommers uit mijn eigen tuin blaadje basilicum er op. Jammie lekker hoor en snel klaar ook nog eens. Weinig afwas ook niet onbelangrijk.
Ben blij met mijn nieuw gerangschikte hoekje van planten, het geeft een ruimtelijk gezicht hoewel het maar twee palen waren bepaalden ze wel het uitzicht.
Aankomende week geen verdere afspraken, wel werken en nog wat bij Peter in de tuin gaan doen en schuren maar verder rustig aan doen.  Ook wel weer een goed vooruitzicht.

Tuinhoekje (Middel)

14 gedachten over “Steenkoud……

  1. Leuke gezellige blogs Anneke, ik heb even doorgebladerd. Rob , ik denk dat inderdaad veel bloggers in de loop der jaren afgehaakt zijn of naar instagram en facebook zijn gegaan. Ik zet ( maar volgens mij weet jij dat wel) mijn blogs gewoon met doorlink ook op facebook 🙂

    1. Dank je. Er zijn er ook een aantal bij mij die vanwege ziekte of iets niet meer bloggen. Ik heb bewust mijn blog niet via FB gedaan omdat ik niet wil dat in mijn directe omgeving iedereen het leest ik zou me dan niet zo vrij mee voelen om te bloggen dan dat ik dat nu wel heb.

  2. Ik zit niet meer op Facebook. Te veel negativiteit. Ik blog gewoon door. Ik vind het leuk om te doen en voelt niet als een verplichting. Integendeel. Het valt mij wel zwaar af en toe om bij te lezen, zeker als je even afwezig was. Maar als het even kan doe ik het wel. Ook lezen vind ik leuk.

    1. Voor mij is het ook geen verplichting maar inderdaad soms te weinig tijd om alle blogs te lezen of te beantwoorden. Op FB zet ik alleen altijd foto’s. Ik haal er veel evenementen op van FB ben zo al naar veel leuke dingen geweest.

  3. Klopt, er verdwijnen ieder jaar na de vakantie toch weer bekende bloggers die het niet meer oppikken. jammer maar het is niet anders. Leuk gezien die “natuurlijke” smiley.

    1. Dank je…. heerlijk die tomaten. Maar er zijn er ook een aantal die ziek zijn of het niet meer kunnen opbrengen dat vind ik wel jammer. Zo nu en dan zet ik nog wel eens een berichtje er op maar het komt er ook niet altijd van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s