Werkt een man bij de Hema……

scanenwinSinds een paar maanden werkt er bij de Hema waar ik regelmatig zeg maar vaak kom een jonge man die het enthousiasme uitstraalt gewoon. Schat hem zo rond de 20 jaar en hij is duidelijk homo.
Niet dat ik dat weet of dat hij me dat in een entrenous-tje vertelt heeft maar als hij dat niet is dan eet ik ehhhhhhhhhh wat zal ik dan eens opeten. Mijn gele komkommers die ik niet lekker vind.
Maar goed dit terzijde. Het is gewoon zo’n leuke knul en ik word altijd blij als ik hem zie.
Afgelopen week had ik een paar oorbelletjes gekocht en ging bij hem afrekenen. Niet bewust was gewoon aan de beurt daar.
Nu schreef ik pas al over die actie dat je kaarten krijgt die je kan scannen en ik kreeg er geen van hem maar ik had ook maar iets gekocht van 1,80. En ik denk dat je een minimum bedrag moet besteden.
Terwijl ik mijn pasje aan het opbergen was vroeg ik aan hem “krijg ik geen scankaart”
Nou eigenlijk niet hoor zegt hij, maar vooruit niks zeggen hier, hij pakt vier scankaarten en stopt ze in mijn tas.
Ik zeg, als ik die auto win kom ik je wel ophalen hoor want dan gaan we samen een rondje rijden.
“Deal” zegt hij misschien heb ik dan ook net mijn rijbewijs wantdownload ik ben er mee bezig. Moet morgen weer gaan rijden. Nou ja mag jij ook een stukje rijden hoor, zei ik want je gaat het vast wel halen. “Ik denk het ook wel” zegt hij, ik werk ook nog in de autobranche dus heb wel eens al een paar keer gereden. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hem niet.
Lachend vertrek ik, wat zijn er toch mensen die je zo vrolijk kunnen maken, hij moet echt blijven. Al zal het hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren dat ik die auto win (zoveel kaarten, zo’n kleine kans) mocht het wel zo zijn verheug ik me nu al op ons eerste autoritje want natuurlijk maak ik dat met hem.

15 gedachten over “Werkt een man bij de Hema……

  1. Enthousiast personeel is een zeker in een winkel. Kaarten hebben ze vast wel genoeg want lang niet iedereen zal ze ook aanpakken.Ik niet bijv. want meestal moet je dan via internet éérst een boel gegevens over jezelf geven. Voor jou maakt dat niet uit omdat je hun klantenkaart hebt weten ze toch alles al over je.

  2. altijd leuk om een praatje aan te gaan met winkelpersoneel. Ik kies bij de supermarkt ook bij voorkeur een rij met een vrolijke kassamedewerker (toegegeven, hij/zij moet wel het tempo erin houden). Luisteren naar de praatjes van anderen is ook altijd gezellig. Aandoenlijk vind ik trouwens altijd die verontschuldigende uitspraken als het pinnen niet lukt. Het ligt meestal aan de pinautomaat, maar om te voorkomen dat de mensen in de winkel mochten denken dat er onvoldoende saldo op de rekening zou staan wordt dat meestal lachend en luidkeels even gezegd. Daar wordt ik dan weer vrolijk van.

    1. Heb wel eens gehad dat mijn pas het echt niet deed en ik alles terug moest zetten. Had ook geen geld genoeg contant bij me. Vond mezelf echt wel voor gek staan. Nieuwe pas loste het op. Bij ons heeft Appie van die zelfscanners gekregen maar ik ga altijd bij de kassa gewoon betalen…. veel leuker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s