Kromme zinnen van “De Kromme”

Medaille (Middel)Afgelopen maandag was ik uitgenodigd op een avond voor vrijwilligers, het grootste gedeelte sportvrijwilligers maar ook waar ik vrijwilliger ben de Stichting WON (hulp en activiteiten voor senioren) waren uitgenodigd en het leek me wel leuk vandaar dat ik me opgegeven had daarvoor.
Het was in een centrum ongeveer 5 km bij me vandaan en goed te doen op de fiets.
Had op het moment suprême eigenlijk helemaal geen zin om te gaan en bovendien gaven ze rond de tijd dat ik terug zou komen regen op. Zat lekker in huis, had ’s middags een paar uur lopen struinen door het Loetbos op zoek naar paddenstoelen en eigenlijk bleef ik liever gewoon lekker thuis.
Maar goed ik had me opgegeven en vond het ook wel lullig om dan niet te gaan dus omgekleed en op de pedalen gegaan.
Na een peptalk van onze wethouder sport was het tijd voor Willem van Hanegem ofwel de Kromme om een praatje te houden. Wie hem een beetje ken van vroeger als voetballer weet waarschijnlijk dat hij niet meteen een briljant causeur is en dat bleek deze avond ook wel. Hij was samen met en een soort aangever, die de vragen die mensen konden stellen aan hem voorlegde.
Hemege,m (Middel)Nou ja om een lang verhaal kort te maken, ik vond er echt geen zak aan. Pff wat een flauw gewauwel zeg voornamelijk over Feyenoord en ik had zoiets als je nou als voetballer, trainer en daarna ook altijd zo’n uitgesproken mening had waarom ga je dan dit soort dingen doen. Ja voor het geld dat snap ik ook wel maar goed. Ik had het er gauw mee gehad. Al ben ik nog wel even met hem op de foto gegaan, dat dan weer wel haha. (voor mijn verzameling foto’s met BN-ers whaha)
Gelukkig duurde het niet zolang en de afterparty was wel gezellig, de hapjes en drankjes lekker en had nog wat leuke gesprekken. Kreeg nog een medaille en vaantje met daarop “Voor de beste sportvrijwilliger”.  De medaille was van chocolade. Na een foto er van gemaakt te hebben was ie gauw weer verdwenen.
Dinsdagmiddag zou de fietstocht zijn maar ik kreeg een mailtje dat het afgelast was door het weer, de watjes, en verplaats naar het voorjaar. Dat hou ik dus nog wat te goed. sportavond (Middel)
Van de afgelopen drie dagen staat de “ik ben natgeregend” score op 5 waarvan die van gisterenavond na de vergadering van de huurderbelangenvereniging het ergste was.
Echt twee straten verderop was ik maar en voor ik thuis was helemaal drijfnat geregend.
Misschien toch maar eens een keer een regenbroek aanschaffen…….

11 gedachten over “Kromme zinnen van “De Kromme”

  1. De natuur komt nu even beter aan z’n trekken dan fietser, wat een buien af en toe. De avond dus toch nog gered door de afterparty, anders is het wel zuur dat je eruit ging terwijl je eigenlijk geen zin had… nou ja, gelukkig heb je de foto nog;-)

    1. Haha ja dat wel. Ach het was ook niet zo erg maar had het eigenlijk gauw al gezien. Het is dat ik ergens tussenin zat anders was ik er al eerder tussenuit gepiept.. Het is herfst hoor, ik doe het er maar mee…

  2. En …….. hoe is de stand met de foto’s met bekende Nederlanders hahaha ….. ik had het ook gedaan hoor. Was er tenminste nog iets leuk aan zijn aanwezigheid…. al, als er een voetballer komt, ben ik er er zo ie zo niet…..
    Trouwens, het water tekort is nu wel opgelost heb ik zo’n vermoeden ……. vandaag weer een hele dag regen, regen, regen…….

    1. Nou heb al een aardig albumpje vol inmiddels met bekende Nederlanders. Eerst voor de krant en bij de feestweek komen altijd artiesten. Volgende keer pas ik hoor, maar goed daar kom ik pas achter na het een keer gedaan te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s