Familiebezoek…..

Zo heel veel krijg ik geen familie op bezoek, meestal ben ik degene die ergens naar toe gaat.  Ook niet erg, ben niet zo’n huismus dus de kans dat ze me thuis treffen is ook niet erg groot.
Vandaag opnieuw op familiebezoek geweest….. weet niet of ze er allemaal zo blij mee waren. Sommige zaten behoorlijk somber of heel nadenkend te kijken……. Waar ik me wel weer iets bij voor kon stellen ook……… eigenlijk horen ze toch niet zo klein behuisd te zijn……..


Al met al was het een superleuke dag met mijn zus in Diergaarde Blijdorp (alsjeblieft geen Rotterdam ZOO)……zij had gratis kaartjes gekregen van iemand van de Postcodeloterij…. Het was prima weer eigenlijk en lekker rustig op maandag….  een geslaagde dag……..

13 gedachten over “Familiebezoek…..

  1. Het is heel lang geleden dat ik in Blijdorp was. Ik kom van het eiland van Dordt en toen ik klein was gingen we altijd 1 keer per jaar. Maar nu al in geen 50 jaar meer geweest.
    Die ene gorilla is net de denker van Rodin. Prachtige kop.

  2. Volgens mij hebben ze in blijdorp (dat blijft het ook voor mij) tegenwoordig allemaal wel redelijk veel ruimte toch? Er is in ieder geval heel veel verbeterd. Behalve bij Artis in Amsterdam dat weinig tot geen uitbreidingsmogelijkheden heeft.
    Maar leuk je familie te ontmoeten.

    1. Ja eigenlijk onze voorvaderen heb je ook voormoederen? of voormensen ….. flauw he. Ja hoor er zijn veel mooiere parken gekomen en veel meer ruimte voor de dieren. Ik vind het wel een mooie dierentuin. Kom er graag.

  3. Mooie foto’s. Lang geleden dat ik in Blijdorp was. Ik vond het toen wel een mooi, maar in mijn herinnering een wat donker park met veel hoge bomen. Of is dat nu mijn kinderlijke verbeelding. Hoe dan ook: Blijdorp moet blijven. De ZOO is in Antwerpen en in het nog verdere buitenland. Hier hebben we Blijdorp, Artis en Avifauna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s