Tja soms snap ik het ook niet …….

download (6)Ja soms snap ik de wereld niet en denk ik wel eens, zijn zij nu gek of ben ik het.
Weer over die tegels, ja het is niet anders.
Begin deze week had ik dus gesproken met de projectleider over het renoveren van onze huizen en hem gevraagd wanneer mijn huis aan de beurt is.
Hij vertelde me toen dat ons blok als laatste aan de beurt was en het dus wel januari zou worden. So far so good.
Zoals ik al schreef geregeld met Peter dat hij de straat ging doen op 9 november aanstaande. Mijn weekend met Wim omgezet. Peter iemand geregeld om te helpen. Zand gaan regelen. Alles wat nodig is dus.
Krijg ik gisteren een brief dat in week 45 bij mijn huis de vloerisolatie aangebracht gaat worden en de onderkant van het huis opnieuw opgemetseld zal gaan worden.
Hiervoor is het nodig dat 1 1/2 meter rondom het huis alles verwijderd wordt.
Nou breekt mijn klomp. Heb ik verdorie alles geregeld en dan dit.
Vandaag de projectleider opnieuw aangesproken (hij zit naast me in het lege huis dus dichtbij) en ik vraag hem hoe dit nu kan.
Dat hij 3 dagen geleden nog zei dat mijn huis pas in januari aan de beurt was en nu dit…..
Tja zei hij doodleuk dan heb ik uw vraag niet goed begrepen maar dit grondwerk gaat nu al gedaan worden en die tegels moeten dus voor die tijd weg zijn.
Bizar toch, ik had hem gewoon een duidelijke vraag gesteld wanneer mijn huis aan de beurt was en waarom ik dat vroeg omdat er bestraten ging worden en daar kreeg ik een duidelijk antwoord op januari pas.
download (5)Daar is toch geen discussie over mogelijk. Maar het gaat gewoon door dus geen nieuwe straat over 3 weken want de datum die Peter en ik afgesproken hebben is daar net na.
Het project gaat ook nog 3 weken duren dus dan is het inmiddels december en dan is het lastig om nog te bestraten dus ga ik er maar vanuit dat ik heel de winter in de zooi zit.
Het is niet anders en ik zal het er mee moeten doen. Voor Peter was het geen probleem om de tegels naar achteren te verplaatsen de komende twee weken dus dat is wel geregeld maar ik baal er wel vreselijk van.

21 gedachten over “Tja soms snap ik het ook niet …….

 1. Pff moet je nu tegenwoordig alles op je telefoon opnemen als je ergens afspraken over wilt maken?
  Echt vervelend voor je om dan ook nog lang in de troep te zitten, komt er zoveel zand/klei/aarde je huis binnen

 2. Weer een voorbeeld dat alles vaak anders loopt dan je had ingeschat.

  In mijn Hulkse wijsheid, leef ik niet meer in of uit verwachtingen, ondanks toezeggingen van anderen.
  Scheelt mij enorm veel ergenissen, stress en teleurstellingen.
  Ben Happy Hulk hé! 😉

  1. Heb er ook geen uur korter door geslapen hoor, het is even niet anders. Een wintertje zooi in mijn tuin en dan in het voorjaar maar mooi opknappen weer…..tel de dagen af naar maart……..haha

    1. Ben niet iemand die gauw de strijd aangaat. Je verliest met zulke dingen toch meestal of verzand in jou ja tegen zijn nee. Maar gisteren was ie even bij me toen begon ie er toch weer over dus blijkbaar had ie echt wel door dat hij het anders had moeten zeggen. Maar goed het is inmiddels opgelost. Het is even niet anders.

  1. Ja het is niet anders. Misschien is het ook wel goed dacht ik achteraf want zo’n nieuwe straat zakt ook nog wel wat en als ze er dan meteen van die steigers op gaan zetten gaat dat misschien ook niet goed. Laat ik maar het voordeel er van inzien ( met moeite haha)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s