Heb ik weer……

BreejeNou ja ik heb gewoon soms van die gekke dingen zoals gisterenavond ook.
Ik ben zo nu en dan best een chaoot maar eigenlijk raak ik nooit iets van mailtjes, brieven of papieren kwijt.
Alleen nu wel van die feestavond van het zorgcentrum. Nu is de organisator ongeveer mijn overbuurman en ik ken hem goed. Dus ik appte om half 7, he Dave, hoe laat begint het vanavond. Hoor in eerste instantie niets terug maar na een kwartiertje krijg ik een berichtje… Vijf uur Anneke………pff…. jeetje was natuurlijk gewoon eten er bij.
Nou ja ga me heel snel verkleden, had al wat gegeten en er naar toe. Het hoofdgerecht is inmiddels natuurlijk al gepasseerd, ze hadden een pannenkoekenmaaltijd gekregen.
Ook niet erg, ik schuif aan bij een tafeltje met mensen die ik goed ken en we zijn meteen druk aan het kletsen. Het water in de IJssel staat momenteel heel hoog en zij wonen langs de IJssel en hun hele onderhuis is leeggepompt door de brandweer. Alles kleddernat. Fotoalbums, de keukenkastjes, wasmachine. Alles stond onder water, wat een ellende.  Morgen zou er iemand komen van de verzekering maar ze had er een hard hoofd in want het is water van buitenaf en daar schijn je dan weer niet tegen verzekerd te zijn.
Maar goed het toetje bestaat uit een ijsje met vruchtjes die pik ik nog net mee.  En daarna is het feest ook bijna weer afgelopen en worden de kerstpakketten uitgedeeld.
Ik blijf nog een poosje wachten en wat praten hier en daar met mensen want bij de garderobe is het natuurlijk spitsuur en had zoiets. Ik kwam het laatste mag ik ook het laatste weggaan. Drink met Dave nog even gezellig een wijntje mee.
Een prachtig kerstpakket. Veel lekkere hapjes en een leuk rekje waar je van alles in kan zetten van plantjes tot wat eten er in serveren. Net was je wilt. Echt leuk.
Andere jaren kon je via zo’n bedrijf wat uitzoeken en daar had ik altijd moeite mee. Dit vind ik persoonlijk veel leuker. Het is ook allemaal verpakt in papier. We worden goed verwend.
Als ik naar huis ga sta ik bij mijn fiets en ben mijn sleutels kwijt. $#*&$*$^*&^*$#^*$^ Nou dat weer. Breeje 1Weet wel hoe het ging natuurlijk. Wilde mijn sleutels niet in mijn jaszak laten zitten, had haast en had ze vast ergens neergelegd. Moet toch eens wat meer tijd voor die dingen nemen, wat maken die paar minuten dan nog uit als ik toch al te laat ben.
Ga terug naar binnen en vraag of er sleutels zijn gevonden en de jongedame zegt wel twee setjes sleutels gezien te hebben en inderdaad, mijn sleutels. Gelukkig. Heb alles wel reserve maar dat is toch wel gedoe om ze dan weer daar te krijgen.
Zo ben ik onverwacht toch nog weer vroeg thuis, ook wel lekker eigenlijk want heb nog genoeg te doen… Voortaan toch maar beter mijn mailtjes lezen en bewaren.

10 gedachten over “Heb ik weer……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s