Niet weer….$^&@$^*&#^$*&#^$*@^$*(

Vanmorgen eens mijn keuken aan gaan pakken, beetje voorjaarsschoonmaak idee misschien alle kastjes aan de binnenkant schoonmaken. En meteen eens kijken wat er nog weg kan. Het levert me weer meer dan 1 lege plank op. Opgeruimd staat netjes.
Weer een paar tasjes voor de kringloop.
Had beloofd voor Wim nog iets te gaan doen in Capelle aan den IJssel, een mooi tochtje om even te gaan fietsen.
Als ik de Algerabrug over ben moet ik door een tunneltje en daarna weer naar boven fietsen naar de dijk. Het lijkt wel of mijn remmen ineens piepen, nou ja ook niet zo erg. Het licht staat op rood en ik stap af.
Opeens word ik aangesproken en daar staat diezelfde vent weer naast me. Op een totaal andere plaats als de vorige keer zo’n 10 km verder dan vorige week.
Ik schrik me wederom een hoedje maar kan niet meteen wegrijden omdat het licht rood is.
Sta meteen in de stress stand. De man zegt, ik sprak je vorige week ook maar ik bedoelde er niets mee. Ik zeg “schiet toch op man, heb de politie ook al gewaarschuwd, ga weg, ik moet niks met je”.  Hij zegt dat hij me gewoon een mooie dame vindt en weer heeft ie een briefje in zijn handen dat hij me wil geven.
Ga toch weg zeg ik, ik wil, hoef niks met je (wat ik precies zei weet ik niet meer) ben je me aan het volgen of zo. Weer zegt hij dat hij gewoon zijn nummer wilde geven en me niets wilde doen en zei, ik zal je niet meer lastigvallen.
Pfff het licht gaat op groen en ik ga zo gauw ik kan weer weg.  Helemaal van de kaart, weet opeens amper de weg meer terwijl ik daar zo vaak rij,ben helemaal onthutst en voel me zo klote. Totaal ook geen besef om meteen de politie weer te bellen of anders te reageren. Ja achteraf wist ik het allemaal wel. Wist ik ook dat ik gezien had dat nog geen 300 meter denk ik verderop aan de andere kant van het tunneltje wel zo’n 10 politieagenten bezig waren met een grote scootercontrole. Als ik ben waar ik wilde zijn bel ik meteen de politie. Had weer dezelfde vrouw als vorige week, ze neemt het heel serieus en zegt dat ze met niet bang wil maken maar dat ik wel alert moet blijven.
Het hakt er in, ik voel me echt klote. Bel Peter ook nog op, niet dat ie wat kan doen maar wil wel even mijn verhaal weer kwijt. Wim kan ik niet bereiken die had vandaag een beurs in België.
Ga meteen weer terug naar huis fietsen, geen zin meer om zelfs even een bakje ergens te doen of mijn boodschappen. Halverwege denk ik, even bij mijn zus langs en dat doe ik.
Begin gelijk te janken als ik binnenkom. Het voelt zo klote aan. Was het net weer een beetje aan het vergeten. Het gekke is dat het allebei de keren op maandag is. Maar hoe weet die vent waar ik fiets…… het maakt me best bang. Dan mijd ik bepaalde fietspaden en opeens staat ie gewoon op een druk fietspad toch weer naast mee. Het is eng. Achteraf denk ik dat ie al achter me aan gefietst is over de brug heen. Ik breek mijn hoofd er over maar kom er niet uit maar het is heel waardeloos dit.

26 gedachten over “Niet weer….$^&@$^*&#^$*&#^$*@^$*(

 1. Gedver wat een hufter. Hoop dat het nu bij hem binnen gekomen is dat je hier niet van gediend bent.
  Maar intussen wordt jouw je fiets-plezier wel ontnomen.
  Veel sterkte.

  1. ALs mijn zoon hem tegenkomt gaat dat zeker gebeuren die is zo kwaad. Heb wel gezegd dat hij voor een goeie moet gaan zitten dus zich wel in moet houden. Zei ook je hebt een vrouw en kindje geen gekke dingen doen. Maar een pak rammel verdient zo’n klojo wel.

 2. Je was natuurlijk totaal van de kaart,tis een enge vent lijkt mij.Misschien moet je het kenbaar maken ergens openbaar,krant,fb.Of op maandag een bekende vragen achter je aan te fietsen die dan foto’s maakt als hij het nog eens doet.Misschien hebben andere ook last van die man en neem je spuitbus mee!!!

  1. Dat idee dat jij hier oppert hadden mijn zus en ik ook al bedacht en maandag gaan we dat doen omdat het steeds op dat moment gebeurde. Hoop dat we hem niet tegenkomen maar anders gaat mijn zus foto’s maken of een filmpje.

 3. Volgende keer (ja, ik hoop voor je van niet natuurlijk) z’n briefje aanpakken en dat aan de politie geven… Heb je een bewijs in handen en met dat nummer kunnen ze hem misschien identificeren.

  1. Dat heb ik later ook bedacht. Aan de andere kant lijkt dat misschien op een aanmoediging en die indruk wil ik zeker niet maken. Duidelijk afwijzend. Maar ja blijft gewoon vervelend. Hoop hem nooit meer tegen te komen.

 4. He báh wat vervelend, hij had natuurlijk al kunnen weten dat je niets van hem moet hebben. In het gunstigste geval is het dus zo´n zichzelf overschattende man die zich niet voor kan stellen dat je zo´n `godsgeschenk` niet kan waarderen . Als je zonder gevaar het briefje aan kunt pakken én een foto ) nog beter filmpje’) van hem maken is dat wel handig bewijsmateriaal want dit gaat op stalken lijken. Wat vervelend voor je. Sterkte.

  1. Nou ik waardeerde dat geschenk idd niet. Achteraf weet ik ook hoe ik het beter had kunnen doen maar ik was weer zo overrompeld en geschrokken dan denk ik daar echt niet meer aan.

 5. Het kan natuurlijk ook gewoon toeval zijn dat hij daar ook was. En je opvallende lichte haar valt misschien snel op, doe een hoofddoek of muts op volgende rit.
  Goede tip het briefje wel aan te nemen dan heb de politie een nummer

 6. Wat afschuwelijk zeg!! Ik snap je paniek, en ik snap ook dat je toen hij naast je stond er niet aan dacht om de politie te bellen, een stressreactie laat je adrenaline omhoog schieten en doet je bevriezen, laat je vechten, of vluchten, maar dat gaat geheel intiutief en kan je niet sturen.
  Ik snap ook dat de politie jou waarschuwde, maar weet niet of ze beseft dat ze jou angst alleen maar vergroot daarmee.
  Wat goed dat je naar je zus bent gegaan, nadat je Peter gebeld had. Dat helpt om het te verwerken. Hoop dat je zus de komende tijd op maandag voor niets achter je aan rijd!
  Triouwens, misschien had hij echt niets kwaads in de zin, maar dan is hij wel erg dom en hardleers.
  Laat hem en de angst niet winnen he!!

  1. Ik blijf er ook niet voor thuis hoor. Inderdaad gaf de politie me wel dat gevoel. En het klopt wat je zegt hoor, ik wilde alleen maar weg dan denk je niet meer helder na, ja achteraf wist ik het precies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s