Vrolijk verder maar weer……

sympathisch-zenuwstelsel-en-stressGisteren had ik nog echt wel de stress in mijn lijf, zo’n knoop voelde ik toen ik weer ging fietsen. Het had er toch wel aardig ingehakt. Was wel eerst een spiegel wezen kopen en dat gaf me wel een prettig gevoel dat ik kan zien wat er achter me gebeurt.  Maar had ook geen zin om er voor thuis te blijven.
Vandaag met mijn zus op stap geweest, mezelf verwend op een nieuwe outfit dat mag ook wel eens een keer.
Leuke dingen op komst en daar ga ik me maar helemaal op richten, hoewel toen er vandaag weer zo’n piepende fiets net achter me zat kreeg ik wel weer even de kriebels.
Maar natuurlijk zijn er meer fietsen met piepende remmen 😉 🙂 en ik was samen met mijn zus dat was ook wel prettig.
Morgen ga ik met mijn zoon schoenen voor zijn bruiloft kopen, hij vroeg of ik mee ging, hartstikke leuk natuurlijk. Zin in hoor, we zijn allebei van die schoenenfans haha. Even net als vroeger weer.
En morgen is mijn kleindochter jarig. Ze wordt al weer 2 jaar en het wordt zaterdag gevierd al ga ik natuurlijk wel even een knuffel halen morgen . Wat gaat dat toch allemaal hard. Vrijdagavond gaan we bij het bedrijf van mijn zoon de feestruimte versieren. Ze hebben net een extra pand gekocht dat nog niet in gebruik is genomen en daar mogen ze de verjaardag vieren. Vorig jaar ook al gedaan, was zo leuk om te doen het gezellig te Schoenenmaken en te versieren. Ga weer de koffie verzorgen, dan heb je ook meteen met iedereen een praatje.
En dan zaterdag het feestje. Ga met Chantal nog een keer een setje kleding voor haar kopen en koop nog een kleinigheid om toch iets te geven te hebben. Ze zal vast wel meer dan genoeg krijgen.
Dus maar weer vrolijk verder gaan en hopen dat ik die lulhannes niet meer tegen kom en genieten van de komende feestelijkheden.

 

19 gedachten over “Vrolijk verder maar weer……

 1. Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je kleindochter. Had ik bijna haar naam getypt, maar ik weet niet of dat de bedoeling is. Een boekje van Nijntje is altijd: oké!

 2. Fijn dat je leuke dingen aan je hoofd hebt, dat maakt het toch iets makkelijker om die narigheid achter je te laten. Ja wat gaat het onwijs hard met die kleintjes hé! Het lijkt gisteren dat je kon melden dat je oma werd en nu dus alweer 2 jaar dat kleintje!

 3. Twee jaar alweer. Gaat echt hard. Gefeliciteerd alvast met de kleine meid.
  Waardeloos hoor dat die kerel je lastig heeft gevallen.
  Moet allemaal weer bezinken en opnieuw vertrouwen krijgen.
  Ik voel heel erg met je mee . Wandel nogal eens alleen. Sterkte met verwerken.

    1. Dat kan ik me voorstellen. ik denk dat iedereen trouwens die alleen de natuur in gaat als vrouw toch altijd iets in haar achterhoofd heeft van je weet maar nooit wat je tegenkomt. Dat is misschien ook wel goed om alert te zijn. Ik was echt niet naief en dacht er ook wel over na maar ik ging toch wel onbevangen overal naar toe. Dat is nu wel een beetje over, hoop dat het wel weer terugkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s