Hiep hiep hoera……

imageWas even met de dagen in de war dacht dat het vrijdag pas de 23e zou zijn maar vandaag is Yenthe al weer twee jaar geworden.  Hiep hiep hoera…….

Vorig jaar lag er overal sneeuw en waren de wegen voor het eerst weer een beetje befietsbaar toen ik naar de toen 1 jarige toe ging.
Vooraf ging ik nog lekker een eind wandelen en fotograferen. Daar zag ik toen de mooie rode bekerzwammen die ik dit jaar nog niet heb kunnen ontdekken.
Op deze feestelijke dag dus even een terugblik, vandaag is het weer grijs en somber, niet zo inspirerend om foto’s te maken.

31 gedachten over “Hiep hiep hoera……

 1. Gefeliciteerd met Yenthe. Verwen haar maar lekker.
  En als ik nu eerlijk ben, ben ik heel erg blij dat we dit jaar nog geen sneeuw hebben gehad . Hoop ook echt dat het niet meer gaat komen, al weet je maar nooit.

  1. Dank je wel. In jouw geval kan ik me dat best voorstellen hoor dat het aan je deur voorbij mag gaan. Maar ik zou nog wel een witte polder willen al was het alleen voor wat mooie plaatjes te kunnen schieten. Het beperkt mij ook hoor dat weet ik haha….. dus het blijft dubbel.

 2. Van harte gefeliciteerd met “de jonge dame”! Jij hebt duidelijk geen last dat de maand januari heel lang schijnt te duren voor veel mensen, ik ook niet trouwens, de maand is alweer bijna om zonder dat ik het in de gaten had. Moet ook aan een jarige kleindochter denken over een paar dagen, Die wordt óók 2 maar dan moet ik er nog een 3 vóór zetten;-)

  1. Misschien is ze vandaag jarig jouw kleindochter dan al vast gefeliciteerd. Ja jouw kleinkinderen hebben de leeftijd van mijn kind. Daar zit een generatie tussen. Maar het blijft zo mooi kleinkinderen hoe oud ze ook zijn. Kijk maar bij jou dat ze je eigen schoonheidsspecialiste is dat is toch super leuk.

    1. Ja jij krijgt het gewoon 2 x hoe leuk is dat. Het voordeel van jong kinderen hebben. Had een buurvrouw (nu mijn vriendin) die op haar 16e haar kind kreeg. Die was voor haar 40e al oma. Peter en haar kleinkinderen waren even oud dus speelden vaak samen als ze daar waren. Voor hem waren dat meer een opa en oma dan mijn moeder was. Peter werd geboren toen begon mijn vader al snel daarna te dementeren nou ja je weet hoe dat gaat dan had mijn moeder ook weinig tijd voor extra dingen. Ze vond dat best wel eens jammer. Maar toch was Peter gek op haar hoor, ik ging er iedere week een dag werken en dan nam ik hem mee. Dan kon zij lekker met hem keutelen en ik werken. Mijn vader vond het ook prachtig als hij er was. Zo gaan de dingen soms. Wat een verhaal weer. Pfff

     1. Maar is ook een leuk onderwerp, ik vind het jammer dat zoveel vrouwen bewust pas veel ouder moeder worden ( je hebt het niet altijd te kiezen) Ik was 20 bij de eerste, vindt men nu ook bloedjong, maar ik heb er nog geen dág spijt van gehad.

      1. Klopt soms heb je het niet in de hand. Mijn moeder was 37 toen ik geboren werd door de oorlog hadden ze gewacht met trouwen. Mijn eerste kind kreeg ik op mijn 25e maar goed verhaal bekend en Peter kwam op mijn 33e nog. Dan zit je meteen een stuk ouder natuurlijk.

         1. Maar de mannen zijn sowieso meestal wat ouder dan de vrouwen, Henk is ook 6 jaar ouder dan ik. Anders had ik nooit zo jong kunnen trouwen want ik was pas 18, een jongen van die leeftijd is echt té jong om te trouwen.

          1. Ja Hans en ik waren beide net 20 best heel jong ook eigenlijk. Hans een maand en ik 3 dagen 20….. Maar het klopt hoor jongens zijn wat later pas “rijp” zeg maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s