Poetsen met Patty…

Patty 2 (Middel)Van de week liep ik op een winkelcentrum en zag ik bij het Kruidvat rekken voor de winkel staan met daarin schoonmaakproducten met de naam Patty Brard.
En heel eerlijk gingen mijn gedachten opeens terug naar een stukje film dat ik eens zag in een programma over Patty die aan het schoonmaken was in huis. En ik moest wel even grinniken toen ik dat zag dat ze daar haar naam aan verbonden heeft. Tja het zal wel schuiven natuurlijk.
Ik zocht het even op internet en vond het, hier stond bij NU.nl het volgende dus.

Patty’s pleeborstel

Soms zijn het de kleinste stukjes die het grappigst zijn in de bladen. Zoals deze. Party heeft een ‘hap snap’ pagina met allemaal kleine weetjes: En dan lezen we deze: ‘Hygiënische Patty’. Patty Brard blijkt er een bizarre schoonmaakgewoonte op na te houden, heeft de redacteur van Party in patty’s realityshow gezien. Patty maakt tijdens het poetsen van de badkamer haar wc schoon met haar wc-borstel (terwijl die juist is om dingen mee weg te vegen). Maar nu komt het: daarna maakt ze met diezelfde borstel ook nog eens haar badkuip schoon. Gatsie! ‘Gelukkig bestaat er nog geen geur-tv’ verzucht de redacteur. En daar zijn we het roerend mee eens.

Patty (Middel)Nu heb ik me regelmatig laten verleiden om dingen aan te schaffen die het schoonmaken in huis vergemakkelijken. Sommige met succes en sommige dingen ook dat ik achteraf meteen al dacht, waarom koop je van die onzin dingen.
Bijvoorbeeld een borstel die je op de stofzuiger kan zetten om achter en in de radiatoren schoon te maken. Werkt voor geen meter.  En die handige kleine soort wisser waar ik mee in alle hoekjes zou kunnen komen …. no way. Nog eentje dan een borsteltje om de voegen in de badkamer schoon te maken. Mijn oude tandenborstel werkt veel beter en sneller.
Geen grote kosten maar toch overbodige onzin.
Maar de bakken met de Patty’s schoonmaakartikelen weet ik wel zeker, die komen echt mijn huis niet in. Heb al genoeg onzin en poetsen is al helemaal niet mijn hobby. Hou trouwens niet van rose ook behalve als het een wolk is om op te zitten. 😉

10 gedachten over “Poetsen met Patty…

  1. Ik dacht ook gelijk aan haar w.c borstel die zij destijds gebruikte voor w.c en bad 😳 Des te verbaasder dat ik was hoe ik het gisterochtend op de radio hoorde van haar poetslijn. Vervolgens hoor je het ,het s’avonds bij SBS6 dat zij alles schoon aan de kant wilt hebben voor het slapen gaan en haar man ook. Tja mensen kunnen veranderen maar dat ene fragmentje is bij nog niet weggepoetst ook niet met panter print 😉

  2. Mijn informatie over Patty gaat niet heel ver, ze presenteerde dansen op het ijs dat ik wel een aardig “half oog programma” vond ( dansen weet je wel) maar dat zeker niet voor Patty, toch wel beetje tenenkrommend. Ook het nieuws over haar schoonmaaklijn is me ontgaan, tja, schoonmaken heeft ook al niet zo mijn aandacht;-)

  3. Ik vind het zo’n onechte vrouw ……….. maar goed, zij zal er weer goed aan verdienen om haar naam er aan te verbinden.
    Trouwens, ik heb ook wel eens de neiging om in die wondermiddeltjes te geloven en het te kopen, maar het wonder ervan heb ik nog nooit gezien…. meestal werkt het gewoon niet.

    1. Nou dat klopt hoor, had vanmiddag ook weer zo’n borstel die zo handig leek. Even mijn kasje schoonmaken en hij was kapot. Ga wel beter uitkijken met die dingen want ongemerkt kosten ze toch ook geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s