Chocolade…… de ultieme verleiding

Co 1 (Middel)

Ik lijk mezelf wel te pesten door in mijn snoepvrije dus ook chocoladevrije periode het boekje uit de kast te trekken over chocolade.

Co 3 (Middel)

Ik laaf me daar dan maar even aan nu het voor mij momenteel geen verleiding is maar meer verlijding (dat woord zal wel niet bestaan maar verdient wel een plekkie in de D. v. D. oftewel de Dikke van Dalen)

Co 7 (Middel)

Voor mij geen bonbons of zo maar gewoon zo puur en donker mogelijk en dan in mijn mond laten smelten jammie……. Het water loopt me al bij de gedachte er aan in mijn mond.

C0 2

Ik kan het niet beter zeggen dan de citaten. Zo leuk Roald Dahl werd vast geïnspireerd tot het schrijven van Sjakie en de Chocoladefabriek door de geur van chocolade.
Bladzijde 16 daar is toch niets meer aan toe te voegen,dat zegt alles. Of over die paashaas, zo hilarisch. Bracht ook herinneringen boven dat wij met Pasen altijd een chocolade paasei kregen ’s morgens bij het ontbijt. Mijn moeder had er nooit een hap uit genomen hoor.

Co 4 (Middel)
Er stonden ook nog een aantal recepten in van chocoladecake en taart maar het gekke is dat heeft mij nog nooit kunnen bekoren.
Een boekje dat ik niet kon laten liggen toen ik het zag en hij kreeg een mooi plaatsje in mijn boekenkastje.

Co 6 (Middel)

12 gedachten over “Chocolade…… de ultieme verleiding

  1. Heb je nou je zin, ik zit hier met het water in m’n mond, gelukkig mag ik wél een stukje chocolade pakken, ook liefst puur al ga ik gevulde bonbons zeker niét uit de weg!

  2. Maar als je 80% cacao chocolade heb en er een klein stukje per dag van neemt, is het helemaal niet slecht voor een mens ……….. maar ja, voor de meeste van ons is een klein stukje per dag heel erg moeilijk! Voor mij tenminste wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s