Een mopperblogje…..

87dcdb52806da97acf17227a8214d9afMeestal ben ik gelukkig wel vrolijk en gezellig al zeg ik het zelf maar soms wil ik gewoon ff mopperen en voel ik me moe.
Mopperen omdat ik deze week al voor de vierde keer mijn badkamer kon schoonmaken omdat ze iedere keer wat doen en het dan weer niet afmaken maar wel een zootje achterlaten. En ik weer alles er uit slepen en weer er in terug zetten.
Gisteren een gat er in gemaakt voor een ventilatiesysteem, ze zouden ook nog het raam aftimmeren maar daar moesten weer andere mensen voor komen.
Iedereen heeft nu ook in de bouw zijn eigen specialiteit blijkbaar. Nou ja het waren wel redelijke mensen die meedachten aan oplossingen.
Het nieuwe raam is mooi maar wel langer en smaller waardoor er kieren komen dat moet ook nog even opgelost worden. Het nadeel is ook dat ik nu niet meer het raam staande open kan doen. mopperen-2Dat kon ik daarvoor wel. Op mijn tenen kon ik er net bij en nu niet meer. Moet ik iedere keer of een trapje pakken of heb al gedacht aan een opstapje maar wel lastig. Hoewel het bij mij meestal wel open staat is het toch wel handig om het ook dicht te kunnen doen als het hard regent of zo.
Mopperen ook dat ik iedere dag al weer zo vroeg letterlijk wakker getimmerd wordt, om 7 uur begint het al. Helemaal niets voor zo’n avond/nachtmens als ik.
Mopperen ook op het weer. Kan nog wel aardig tussen de buien zo nu en dan door fietsen maar die wind. Ik weet het, ik heb ondersteuning maar dan nog is het gewoon niet prettig iedere keer weer die harde wind…  Ik baal er vreselijk van.
Ben ook steeds moe als ik thuis kom gewoon van die wind om mijn kop. Kan heel de dag wel slapen.
Kortom ben het gewoon helemaal zat dit weer. Totaal geen fut om wat in de tuin te gaan doen of eens een leuke foto te maken onderweg. Moet nodig mijn kasje schoonmaken maar pfff. De energie is ver te zoeken.
589cf813d99aa7a2c1df3dd93395b287Dan valt er opeens ook een la uit een kast. Pff ook maar weer hersteld……..
Publiceer ik per ongeluk mijn weekendblogje al een paar dagen te vroeg.
Ben geloof ik toe aan een weekje vakantie of zo en ZON ZON ZON zonder wind. Een sleutel afgeven en zoek het maar uit allemaal haha…. Ik kom wel terug al alle nieuwe ramen en deuren er ook inzitten en de muren geïsoleerd zijn.
Ik lach al weer om mezelf dus misschien valt het allemaal nog wel mee. En op zijn tijd een beetje mopperen mag ook wel toch……….
Plaatjes www.

19 gedachten over “Een mopperblogje…..

 1. Ja hoor, mopper jij maar even lekker, dat lucht op!. Het is ook drie keer niks als je je leven helemaal aan moet passen aan de mensen die bezig zijn aan je huis. Al was je wél een ochtendmens dan nóg is het vervelend als je niet rustig kunt opstarten zoals je gewend bent maar met van alle rekening moet houden. Ik voel met je mee, héb je niets aan maar toch!
  Dus mijn toestemming héb je om te mopperen!

 2. Eens mopperen mag! Zeker in die duistere maanden december, januari en februari, die maar niet lijken voorbij te willen gaan. En dan nog dat rotweer de hele tijd. Ik mag er niet aan denken daarbij nog verbouwingsperikelen te moeten tolereren. Brrrr!

 3. Ik hoor veel mensen die moe worden van de wind. Het duurt ook allemaal zolang die wind en al die regen.
  De badkamer steeds schoonmaken is ook een crime. Zo makkelijk gaat dat meestal ook niet.
  Zit hier nu ook te balen op de bank. We wilden gaan wandelen vandaag maar het regent pijpenstelen. Bah.

 4. Ooohhhh, heerlijk! In Zwolle is Prins carnaval, Emile Ratelband van de praal wagen gewaaid, en terug gevonden in Spruitenradeel ( Friesland) en dan lees ik bij jou een “mopperblog” het leven is goed! Het zijn inderdaad geen toestanden om vrolijk van te worden Anneke, mopper maar even lekker, dat lucht op.

 5. Bron van zuchten

  leven is eeuwig een nieuwe strijd
  vechten tegen
  wat op je begint te wegen
  al is het gewichtloos zoals de tijd

  Af en toe eens mopperen en stoom aflaten is goed voor het hart, Anneke! 🙂
  Lenjef

 6. Voel helemaal met je mee ………… ik ben er ook wel klaar mee met dat weer, ondanks dat ik van de wind houdt , maar nu is het wel even genoeg, en zou ik graag in het zonnetje lopen ……… ooit Anneke …………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s