Te laat…..

Geen weekend om veel te ondernemen….we kunnen er allebei niet zo heel goed tegen ook. Het begon al vervelend dat Wim zijn fiets die hij altijd een dorp verder stalt weg was. Gestolen of weggehaald, we weten het nog niet. Het was gewoon een oude stationsfiets zeg maar die we een paar jaar geleden gekocht hadden voor 20,00. Hij heeft zijn geld wel opgebracht maar ja toch wel vervelend natuurlijk. Dat is inmiddels de 4e fiets die verdwenen is.
Drie in Apeldoorn gestolen en nu eentje hier in de omgeving. En ze stonden allemaal echt goed op slot. Nou ja maar weer gaan snuffelen ergens voor weer een ander fietsje.
Nu was het toch eigenlijk geen weer om te fietsen maar zondag is bij ons het openbaar vervoer een ramp en rijdt de bus maar om de twee uur en dan moet Wim ook nog meer dan een half uur tussendoor wachten om over te stappen.  Het kon niet anders maar leuk was anders en dat had wel invloed op zijn humeur.
Het gaf ons ook wel te denken van hoe dat in de toekomst zal gaan, we worden allebei ouder, het reizen is nu nog geen probleem maar zeker in de wintermaanden is het gewoon niet prettig. Wim houdt al niet zo van al dat fietsen in de polder waar de wind altijd wel wat meer waait dan waar hij woont in Apeldoorn. Dit weekend zijn we nog wel op de bus/metro gestapt en zijn we wat gaan winkelen, toch even er uit zijn.
Nou ja we kijken nog wel hoe het loopt. Straks komt het mooiere weer er weer aan dan wordt het ook allemaal weer wat gemakkelijker.
Het houdt me wel bezig eigenlijk maar de tijd zal het leren.
We hebben weer een nieuw spel zitten spelen. Wel leuk, een soort Triviant maar dit zijn allemaal vragen over de 20e eeuw dus. Het haalt ook wel herinneringen op en verhalen uit die tijd. Soms kwamen de namen ook uit onze tenen haha….. natuurlijk verloor ik toch weer, altijd met dit soort spellen maar ook niet erg.
Peter, Chantal en Yenthe zijn op wintersportvakantie gegaan donderdag. Gisteren kreeg ik foto’s van die kleine op skietjes zo grappig. Ze was niet helemaal lekker en ze dachten dat het aan de reis lag, toch best een eind reizen (wel twee dagen over gedaan) voor zo’n ukkie. Maar vandaag bleek dat ze de waterpokken heeft, wel jammer natuurlijk maar ze was er niet erg ziek van en de eetlust wat ook prima. Kreeg tenminste een foto met een bord pasta daar zou ik nog moeite mee hebben. Zij is er gek op. Nou ja hopelijk kan ze toch nog een paar dagen naar buiten en genieten van de sneeuw anders zou het wel heel sneu zijn. Een enerverend weekendje zo dus…….

10 gedachten over “Te laat…..

  1. Te gek eigenlijk dat dit soort diefstallen totaal geen prioriteit heeft waardoor aangifte doen verloren tijd is en de diefstal in feite gelegaliseerd is.wordt.
    Bordspelen…. héérlijk en dan is winnen of verliezen eigenlijk niet belangrijk meer.
    Wat sneu voor die kleine drop, héél ziek zijn ze meestal niet van waterpokken maar ik ben toch bang dat ze niet echt veel meer in de sneeuw zal kunnen spelen.

    1. Ja je kan het opgeven maar ze doen er toch niets mee maar goed toch weer kwijt die fiets. Ja wij houden beide van bordspellen, wel vaak denkspellen zoals triviant of zo. Verlies altijd zo erg haha…….ga nu al de vragen en antwoorden uit mijn hoofd leren voordat ie weer komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s