Stappen te kort…..

IMG_4874Mijn stappenplan voor deze maand is niet echt op orde, kom heel wat stappen te kort om aan mijn gemiddelde van 10.000 per dag te komen. Dat wordt in de zomer waarvan ik dan maar hoop dat hij lang en warm is veel fietsen en wandelen om het weer in te halen.
Vandaag heb ik het ook maar opgegeven. Misschien gisteren toch te lang gefietst en moest nog allerlei dingen afhalen zoals gordijnen en luxaflex. Dingen aan de kant zetten. Mijn knie had weer meer vocht dan gisteren, pijnlijk en vervelend ook. Kan gewoon letterlijk niet uit de voeten.
Zondag zei Peter “Mam doe eens een keer alsof je een oud alleenstaande vrouw met een zere knie ben die de luxaflex er zelf niet af kan krijgen”.  Waarop ik zei, je weet wel beter toch….. dat doe ik toch niet. (Hij wilde het ook wel doen maar ik wilde zo lang mogelijk mijn luxaflex in de kamer houden hangen)
Maar de luxaflex van mijn kamerraam kreeg ik er echt niet af zelf. Had daar zo lang mogelijk mee gewacht om niet helemaal in een aquarium te wonen als is het dan maar een paar dagen maar zal ze daarna toch weer op moeten hangen ook.
Vandaag hadden ze er geen last van. Vanmorgen kwam er een invasie in huis vanaf half 8 al pffffff op vier plaatsen tegelijk in mijn huis waren ze bezig.
Badkamer afzuiginstallatie aanleggen, keuken idem dito, in de slaapkamers, keuken en kamer alle draaiende ramen vervangen en ten slotte in de meterkast om alle meters te vervangen.
Had voor mezelf een hoekje gecreëerd waar ik kon zitten bij mijn computer maar ja zonder stroom doe je ook niet veel natuurlijk.
Kortom heel mijn huis is momenteel vies, stoffig, overal ligt zand of vuil van het boren. Wat een zootje. Voelde het zelfs in mijn keukenkastjes liggen.
49250817_2739805929370348_2001969082269696000_nBoven zijn ze nu wel klaar, alleen moet het later nog geverfd worden maar dat zal nog wel een paar weken duren. Heb me voorgenomen om morgen daar schoon te gaan maken als ze beneden bezig zijn. Het treft gewoon vervelend dat ik nou net met dat been zit dat niet zo wil.
Nou ja nog wat positieve dingen toevoegen. Mooie ramen gekregen. In de keuken een nieuwe uithouder waardoor mijn raam open kan met de hor er voor. Dat kon nooit, moest altijd kiezen of het een of het ander.
Tegen een van de werkers zei ik, het is wel een zootje en die man zei “mevrouw het ziet er bij u allemaal netjes uit, we komen wel eens anders tegen”. Nou daar klamp ik me maar aan vast haha…..Het komt natuurlijk wel weer goed, dan maar wat langer over doen. Het is even niet anders…..

8 gedachten over “Stappen te kort…..

 1. He inderdaad vervelend van je knie, die wordt toch ingezet , dan doet elke draai en buiging pijn, beterschap 🍀
  De rest komt ook wel goed , al kan ik mij voorstellen dat het in je hoofd weleens schreeuwt van ” nu even niet” met al dat getimmerd, geboor en werkmensen.

 2. Het afbreken van een schoorsteen in de kamer zorgt ook voor overal stof en troep ondanks alle voorzorgsmaatregelen Ach het komt wel goed en dan is alles weer schoon

 3. Vervelend, je zere knie! Ik hoop dat het snel weer beter gaat.
  Grappig dat je tegen de werker over je ‘zootje’ begint. Mijn moeder deed dat ook altijd als er iemand van de woningstichting iets technisch kwam doen in haar huis…en het was er altijd netjes (vond ik)

 4. Maar even wachten met ruimen, zolang ze bezig zijn helpt dat toch niet echt en ik zou zeggen “doe even als een niet zo piepjonge vrouw met een zere knie”dan maak je van een nood een deugd en kun je weer beter uit de voeten als ze klaar zijn en ruimen meer zin heeft. Peter gaf je een prima raad.

 5. Als ik dit zo lees komt al het stof na de renovatie bij mij weer naar boven ………. dat heeft wel even geduurd voor het echt weg was ……. ik kon toen ook niet uit de voeten, al was ik al rollend best mobiel in huis, moet ik zeggen.
  Maar nu zeg ik : het was het echt waard en ik hoop dat jij dat ook gaat zeggen als die mannen weg zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s