Er gaat een wereld open……

BankTja als tijdelijke zitplaats had ik een tuinstoel gepakt, die zit eigenlijk best lekker. Hij staat op een andere plaats in de kamer dan waar ik normaal op mijn bank zit en er gaat een wereld voor me open. Opeens zie ik wat er allemaal gebeurt voor me in de straat, valt het me nu pas op hoeveel auto’s er wel rijden en hoeveel mensen er langslopen. Ik kijk namelijk uit op de kruising met het industrieterrein wat ik normaal als ik op de bank zit niet kan zien. Vanmiddag zat ik weer te wachten op mijn bank in mijn stoel wat tv te kijken. Wil ook niet te ver uit de buurt gaan omdat ik bang ben de bel niet te horen.
Van de KPN hebben we drie filmnetten gratis gehad door het virus en ik heb inmiddels al 3 films gekeken. Voor iemand die eigenlijk nooit films kijkt bijzonder en ik vond ze nog leuk ook. Ondertussen een beetje haken, de strijk nog gedaan en zoals ik al schreef kijken wat er zoal op straat langs komt.
Om 5 uur is er nog niemand geweest, mijn zoon appt voor iets anders en vraagt of mijn bank er al is. Nee nog niet zeg ik. Geef dat nummer eens aan me appt hij, dan ga ik wel even bellen. Een kwartier later wordt hij teruggebeld en vertellen ze dat tussen een uur en anderhalf uur de bank komt. Ik wacht het maar af.
FilmOm zeven is er nog niemand en ik ga maar eten maken. Echt ongelooflijk, het is net klaar en wil het op mijn bord scheppen als de heren toch nog voor de deur staan.
Nou ja beter laat dan nooit. Ze brengen hem netjes binnen. Een van de mannen helemaal ingepakt met een sjaal en een mondmasker op. Pff….  Nou ja blij dat mijn bank er is. Krijg 15 euro korting op de bezorgkosten omdat ze hem gisteren niet gebracht hebben. Ik vind het wel netjes en geef ze dan toch maar 4 euro fooi……. Ach vooruit maar toch nog een tientje voordeel denk ik.
De bank zit prima, ligt prima. Is veel steviger en voor de rest lijkt ie gewoon heel veel op mijn oude bank die nog steeds voor mijn huis buiten staat. Die moet ik nog even zien te lozen ergens. Ben blij dat ik alle dingen die ik aan de kant had gezet zodat ze er makkelijk door konden met die bank weer terug kan zetten. He he het begint weer een beetje op mijn eigen huis te lijken.
Toch was het wel leuk om op die andere plaats in de kamer ook te zitten.red wine glassNootjes Misschien toch eens kijken naar een klein kuipstoeltje er bij of zo want een beetje gluren naar buiten is toch wel leuk ook. (voor zolang het duurt dan hè natuurlijk want denk dat ik het ook weer zo zat ben en normaliter zit ik overdag heel weinig zolang achter elkaar op een stoel of bank)
Vanavond weer heerlijk op mijn bank zitten, wijntje er bij, bakje met nootjes…….  beetje tv kijken…. de ideale vrijdagavond. (foto gemaakt in winkel)

 

9 gedachten over “Er gaat een wereld open……

 1. Hebben jullie een grofvuil ophaaldienst?
  Anders zet je die oude bank maar in Zeist, dan regel ik dat wel ff.

  Ik ben ook ‘een naar buitenkijker’
  Vind ik gewoon leuk!
  Misschien je nieuwe bank draaien?
  In ieder geval, veel plezier ermee!

  1. Ja dat hebben we wel maar dat kost tegenwoordig 42 euro om wat op te laten halen. Dus ik ga nog even rondkijken of ik wat anders kan bedenken. in de Lek gooien of zo….. haha…….Nee onzin. Komt wel goed.

 2. Herkenbaar, ik zit ook meestal met m’n rug naar het raam en zie daardoor zelden wat er in de straat gebeurt. Door de voortuin is het zicht sowieso een beetje beperkt dus mis ik niet heel veel. .
  Tegenwoordig werken bezorgers heel vaak met een sms sturen met een ongeveer tijd, daar zijn ze daar dus nog niet mee bezig, jammer.

  1. Nou deze niet hoor. Kreeg een beetje het idee dat die ene man gewoon doodsbang was of zo. Maar ja als het even niet mogelijk was geweest prima maar dan hadden ze het wel meteen kunnen zeggen dan had ik gewoon mijn oude bank nog een paar weken gehouden. Maar het is nog goed gekomen.

 3. Wat fijn dat je bank er eindelijk is. Het wachten erop heeft je dus ook wat opgeleverd zo te lezen 🙂
  Ook ik kreeg een mail dat ik gratis naar Film 1 kan kijken, maar ben er nog niet toe gekomen, heb zat te doen, bijv zoals vanmiddag op het balkon in het zonnetje mijn boek lezen hahahahahaha, Nee serieus, druk op het vrijwilligerswerk, thuiswerk en toch bezig met mijn eigen praktijk. Hoop me dinsdag in te mogen schrijven.

  1. Ja ik merk dat ik mijn bank toch al snel mis haha. Het is dat ik moest wachten en niet te ver weg wilde de tuin is of zo dan hoor ik de bel niet. Fijn dat je zo lekker bezig bent en ik hoop dat het zal gaan slagen. Zit nu wel even tegen met die coronavirus natuurlijk…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s