Upside down…..

Bloem 9 (Middel)Goh wat een leuk weekend was het eigenlijk en veel van die lieve en aardige dingen die gebeurden.
Gisteren kreeg ik al eerst een kaartje van mijn vrijwilligerswerk van het zorgcentrum, van we missen je en hopen dat je weer gauw mag komen hier. Alle vrijwilligers zitten natuurlijk thuis nu.
Bloem 7 (Middel)Mijn buurmeisje was jarig en we hadden allemaal filmpjes gemaakt omdat ze haar verjaardag niet kon vieren, ze is 19 geworden. ’s Avonds kwam ze even een gebakje brengen, dat is toch superleuk dat ze dat doen.
Samen met een aantal mooie ontmoetingen dat doet me dan wel heel erg goed.
Vandaag een rustige dag. Volgens mij zijn de weermensen ook wel redelijk in de war althans wel voor onze regio. Bloem 8 (Middel)Gisteren gaven ze regen en onweer op en was het bij ons een stralend zonnige dag en heb ik heel de middag in de tuin gewerkt. Voor vandaag zon en mooi weer en eigenlijk was het bijna heel de dag bewolkt, wel droog en niet heel veel wind.
Nou ja het maakte niet zoveel uit. Ben lekker gaan fietsen een heel eind…wilde eigenlijk kijken of ik al wat vlinders zag. Ken een afgelegen terrein waar heel veel wilde bloemen groeien en daar zie ik in de zomer altijd zoveel verschillende vlinders.
Bloem 10 (Middel)Maar het was nog te vroeg. Er stonden wel een aantal bloemen al en ik besloot wat te gaan “rommelen” met de camera en de onderkanten van de bloemen te fotograferen.
Gewoon leuk om te doen om het eens uit te proberen. En ik moet zeggen dat ik het resultaat ook wel aardig vond geworden. Het smaakte naar meer.Bloem 5 (Middel)
Op de terugweg bij mijn broer en schoonzusje een bakje gaan doen. Ze waren blij dat ik weer eens kwam en andersom ook dat ik ze weer eens zag en een praatje kon maken. Het mag nu weer zei ik, boven de 70 mogen weer twee mantelzorgers komen hè.  We moesten er ook wel om lachen. Heel fijn weer eens bij zitten praten.
Mijn broer is altijd wel aan het rommelen en nu was hij weer voor mensen een loods aan het leegmaken. De loods was van een vrouw die daar woont in een schitterende bungalow aan de IJssel. Ze is overleden en hij mocht daar altijd wat werken en doen en deed ook wat dingen voor die vrouw. De kinderen wonen ver weg en hadden hem gevraagd dit leeg te ruimen en wat hij kon gebruiken Bloem 4 (Middel)mocht hij hebben. Nu stond er ook nog een mooie tegelsnijder en aangezien mijn zoon altijd bezig is met bestratingen in zijn vrije tijd zei ik, goh misschien wil hij die wel hebben anders zou ie naar de schroot gaan als oud ijzer terwijl het nog een goed apparaat is. Ik ga hem meteen bellen en die zou hem graag willen hebben. Hij gaat ook nog even facetimen zodat mijn broer en schoonzus ook Pretty nog even kunnen zien. En als ze zegt die opa (mijn broer haha) moet ook nog een keer zwaaien zie ik hem smelten haha. Hoe leuk is dat toch van die kleine dingen.
Met een doos met duizendschonen en een goed gevoel ga ik weer naar huis. Een prachtig weekend……

12 gedachten over “Upside down…..

    1. Ja die zit nog steeds in Amerika zeker…. hoorde wel dat er wat vliegverkeer weer begon in Europa daar heb je natuurlijk niks aan….. Heel vervelend zeg, jullie zullen hem best missen en hij jullie ook denk ik zomaar.

     1. Klopt, maar hij is daar regelmatig nodig en dan is al dat op en neer vliegen nú ff niet handig wegens de quarantaine voorschriften als hij Amerika wil in moet. Maar voor zijn vrouw is het vervelender natuurlijk . Zij zit in het onderwijs en zou nu best een paar weken dáár heen kunnen maar dát mag dan weer niet , Ruud had zijn Amerikaanse paspoort nog omdat omdat hij hier nog aan het inburgeren is. Maar hij redt zich daar wel en we beeldbellen gewoon in het weekend. Door de week komt dat door het tijdverschil niet zo goed uit.

      1. Ja dat is dan weer heel jammer voor allemaal. Dat beeldbellen is wel leuk hoor vind ik dat zoiets kan maar goed. In het echie daar verlang je dan toch wel naar. Zeker idd zijn vrouw.

         1. Die liggen voor op ons dacht ik Amerika lig t 6 uur áchter op ons , dus als hij thuis komt van werken ligt Henk al in bed , Vroeger bleven we dan wel eens tot 12 uur op maar dat is nu geen optie meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s