Een mooie dag…….

Icaursblauwtje (Middel)Gisteren had ik echt een mooie dag. Sowieso natuurlijk het weer al weer zon en lekker warm.
Ga redelijk op tijd weer op pad naar de tegelhandel om de nieuwe tegels te bestellen. Dit keer rij ik er in een keer naar toe, had goed onthouden waar het was ;).
Een weekje of 2 of 3 levertijd, ze waren op voorraad.
Fiets nog een stukje een natuurgebied in, Iacrusblawutje (Middel)eigenlijk wil ik overvaren maar weet dat ik gewoon geen los geld meer in mijn portemonnee heb, zegge en schrijven weet ik nog 15 cent.
Moet nodig pinnen maar omdat alle winkels momenteel graag hebben dat je pint is dat er nog even niet van gekomen. Maar bij het kleine veerpontje en ook onderweg bij het kanocentrum een ijsje kopen moet nog contant.
Icarusblauwtje 5 (Middel)Vandaag dus maar weer even wat geld gepind.
Meteen maar boodschappen gedaan, had niet veel nodig, heb wel mondkapjes gekocht, zie toch wel dat zelf maken er niet zo van komt. Een doos weggooiers van 50 stuks, ik heb voorlopig wel genoeg om met het OV te reizen.
Nog een extra rondje en met 35 km op de teller kom ik weer thuis.
In de tuin even mijn boterhammetje eten en ik voel mijn ogen bijna dichtvallen. Even een siësta op de bank. Icarusblauwt je (Middel)Toch maar binnen. Mijn tuinbankje is te klein om even lekker op te liggen. Zak even weg in een droomloze slaap.
Daarna het restant van de boekjes rond gebracht. Onderweg echt zulke leuke gesprekken met mensen die in de tuinen zitten.
Bij een aantal woningen voor senioren hebben ze een mooie binnentuin gecreëerd waar zelfs groentes verbouwd worden op hoogte. Icarusbalwuteje e (Middel)Een project dat gerealiseerd is i.s.m. de woningbouwvereniging en ook de huurderbelangenvereniging (voor mijn tijd). Een leuk gesprek met een vrouw die daar blijkbaar een beetje het onderhoud doet. Daar wil ik als ik nog veel ouder ben ook wel wonen. Lijkt een beetje een klein hofje zo bij elkaar.
Alle boekjes weggebracht, nog zo heerlijk en stap nog even op de fiets voor een rondje langs de Lek en polder, wat ik mijn corona rondje noem omdat ik in het begin van de crisis daar altijd ging fietsen.
Icarusblauwtje 5535 (Middel)De tuin sproeien, eten uit mijn eigen tuin, verschillende soorten sla door elkaar, bieslook, ui uit eigen tuin met daardoor een blikje tonijn met olijven en maïs. Dat doe ik in een wrap en het smaakt echt verrukkelijk.
Deze dag meer dan 20.000 stappen op de teller……. het was echt genieten. Nog wat bloggen en schrijven. Even een wijntje en naar bed…… Een prachtige dag…
Foto’s van een Icarusblauwtje die deze week wel voor me leek te poseren……. zo prachtig, iedere keer een andere achtergrond en pose….

16 gedachten over “Een mooie dag…….

 1. Lekker actief dagje dus ……….. maar dat vraag ik me af, 20.000 stappen? Telt jou stappenteller door als je op de fiets zit, want anders vindt ik het extra knap!

 2. Je hebt goed je best gedaan dus met stappen en fietsen. Je foto’s zijn weer prachtig.
  Krijg altijd gelijk zin om ook op stap te gaan bij het zien van jouw foto’s.

    1. Ja mooi toch….. dat nummer van gisteren is echt zo’n nummer waarbij mijn ex en ik soms ’s avonds gewoon als we naar huis gingen in de auto bleven zitten om te luisteren. 😉

     1. Ooh ja, dat ken ik. Niet bij dit nummer maar soms doen we dat nu nog bij sommige muziek.
      Ook rijden we wel eens een extra rondje om iets af te luisteren.

    1. O ik wel hoor. Ben altijd al een slaapkop geweest. MIjn moeder vertelde dat ik soms staande tegen haar in slaap viel. Ze was me eens kwijt en lag ik te slapen in de “rookstoel” van mijn vader. Omdat de blinden dicht waren in de zomer had ze me daar niet gezien haha. Ik lag te pitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s