Herrie en lawaai…..

1Getver vanmorgen al weer om 7 uur zo’n klere herrie bij de buren alsof ze bij mij in de kamer een container aan het plaatsen waren.
Ze zijn nu al een week of 3 bezig om het hele huis te pimpen zeg maar. Alles is er uitgehaald de keuken, de kamer, de plavuizenvloer in de kamer, het schrootjesplafond en nog wat dingen.
Allemaal klussen die veel lawaai veroorzaken, natuurlijk ook omdat het een hol en leeg huis is en dan klinkt alles nog harder. En nu moet het weer opgebouwd worden. Dus allemaal boren en dat soort dingen.
Ik als avondmens vind dat heel vervelend om iedere ochtend om 7 uur hier al op getrakteerd te worden, ben het onderhand helemaal zat. Kan gewoon slecht tegen lawaai. Zal ook ’s nachts hoe warm het is nooit mijn raam open zetten vanwege de geluiden. Liever warm of koud dan herrie.
Eerst al een half jaar renovatie en nu dit weer. En als de mannen hier naast dan klaar zijn is er momenteel ook een overbuurman die even gebruik (misbruik) maakt van het feit dat het huis nog leeg staat. 3Al een paar weken ook staat er dan ’s avonds ook weer een aanhanger met een soort kraantje er op naast me waarmee hij grond, zand en tegels in een kruiwagen doet om het zo in zijn tuin te brengen. Weer herrie.
Snap best dat ie het doet hoor maar alles bij elkaar voor mij een beetje te veel van het goede.
Heb het gevoel dat ik veel te vroeg wakker ben (ja ben nou eenmaal een slaapkop) en na het middageten voel ik me moe.
Vanmiddag ook weer even een uurtje op de bank gelegen, oordopjes in gedaan, niet echt geslapen maar wel lekker gelegen even.
Maar weer gaan fietsen om even te ontsnappen. Snap best dat het gedaan moet worden natuurlijk en weet ook als er straks nieuwe mensen komen wonen dat het weer gaat gebeuren. Er moet vast hier en daar wel weer wat geboord en gedaan worden, dat is niet meer dan logisch.
2Het is dus nog ff afzien….. straks komen de schilders weer….. pfff…… dan Peter nog de straat verder in orde maken…..
Nou ja ik hoop maar dat het voor de Kerstmis allemaal klaar is en dat dan met Oud-en Nieuw het vuurwerkverbod geldt…….. hahaha……
Sorry ik weet het ben soms een enorme zeur maar van die vermoeidheid is echt waar en die klere herrie ook……. ik heb er echt een hekel aan en ben er helemaal klaar mee.

8 gedachten over “Herrie en lawaai…..

 1. Zo…ik hoop dat het opgelucht heeft er o ver te schrijven. Kan me er ook best iets vij voorstellen hoor, het is wel héél veel allemaal. Vlucht lekker naar Wim;-)

  1. Ja vanmorgen eindelijk een keer voor het eerste geen herrie ’s morgens vroeg was helemaal bijgekomen. (overdrijf graag een beetje maar vond het wel echt vervelend op een gegeven moment)

    1. Ja dat klopt hoor. Weet ook dat er veel ergere dingen zijn maar toch echt van die jankende boren en schuurapparaten lijkt wel of het in mijn kop ging zitten. Gelukkig deze week veel bij Peter in de tuin geweest.

 2. O, nee, je bent helemaal geen zeur.
  Ik ben ook zo iemand die slecht tegen lawaai kan ………. ze zijn hier met de straat en het riool bezig ……… de hele dag apparaten voor mijn werkkamer ……… lekker met de thuiswerken ……… had donderdag de hele dag vergadering via beeldbellen, en dan ook nog eens de hele dag zo’n apparaat dat het zand aantrilde ……….. jij snapt wel hoe ik me ’s avonds voelde.
  Dus ……. ik leef met je mee (en ben blij dat het nu weekend is)

  1. Nou ik was vrijdag ook zo opgelucht de eerste dag dat er niet gewerkt werd. Op een gegeven moment word ik het echt zo zat die herrie. Kan me voorstellen hoe je je gevoeld hebt aan het einde van de dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s