Kazen op straat….

1

 

Er was iets mis gegaan met dit bericht. Tekst verdwenen en foto´s 3 x.
Afgelopen woensdag was ik in Gouda en zag op de straat allemaal `kazen` liggen oftewel stickers met spreuken.
Vond ze wel leuk en heb er een aantal gefotografeerd.
Het grappige is dan dat ik voordat ik begon gewoon de meeste mensen er over heen zag lopen zonder te kijken. En op het moment dat ik ze ga lopen fotograferen zie ik opeens mensen er naar kijken en hoor ik mensen er over praten.
Ik vond er wel een paar mooie spreuken bij zitten. Zelf vond ik degene waar stond `Alles gaat voorbij dus sta er even bij stil` wel mooi.

23 gedachten over “Kazen op straat….

 1. Gouda en kaas hoort natuurlijk bij elkaar, is alweer té lang geleden dat ik er was.
  Dat wil ik zeker deze zomer nog inhalen en dan geef ik vooraf een gil naar jou want dan zou ik het erg leuke vinden jou er tegen te komen. Op marktdag lijkt me het leukst al is het er dan meteen wel mega druk denk ik.

  1. O dat lijkt me echt heel erg leuk hoor om je daar te treffen. Ja op donderdag is het er wel druk. Marktdag. Ook wel leuk als je van de folklore houdt. De kaasmarkt en ook wel feestelijk.

   1. Ik laat het je weten als ik er aan toe ben want zo’n dag op de been zijn moet ik natuurlijk niet al moe aan beginnen en ik ben nog steeds veel te vroeg wakker. Maar de zomer is maar net begonnen. Is de hema waar je altijd koffie drinkt óók in Gouda?

    1. Nee hoor, die Hema in Gouda is echt niet gezellig. Ik ga er wel eens een bakje doen maar mijn vaste Hema is in Krimpen. Op de markt heb je heel veel leuke tentjes om wat te drinken met uitzicht op het stadhuis, daar kom ik veel liever. Ja joh je moet gewoon even je rust en regelmaat weer terug zien te vinden. Rustig aan….. Gouda blijft nog wel een tijdje hoor (mag ik aannemen) …..maar het lijkt me heel leuk.

     1. Het gaat wel steeds een klein beetje beter. Ben al wat onder de kleinkinderen aan het inhalen aan bezoekjes. Denk dat het me ook wel gaat helpen om in een beter ritme te komen, gewoon een beetje het leven weer oppakken op m’n gemak.

      1. Ja dat denk ik ook hoor.Neem gewoon lekker je tijd er voor. Heel fijn toch even bij de kleinkinderen. Zal best even vreemd zijn allemaal weer. Zo lang geconcentreerd geweest op Henk en een ander leven.. Komt vast wel goed met jou… sommige dingen hebben gewoon tijd nodig. Het is allemaal nog zo vers.

       1. Dat het pas 2 weken geleden komt me soms vreemd voor, er is zóveel veel gebeurt in die 2 weken. Maar langzaam ga ik weer een beetje richting “normaal leven” in de hoop dat dan de normale nachten ook wel weer zullen komen.

          1. Ja ik weet dat nog van mijn vader. Toen ik zwanger was van Peter zie ik op foto s van mijn vader al die afwezige blik in zijn ogen en hij overleed toen Peter bijna 5 was. Het begint heel sluipend die een partner denk ik nog eerder opvalt dan de rest van de familie.

          2. Klopt, hoewel sommige partners het gewoon niet willen zien. Ik zag het 9 jaar geleden al en Inge had het toen ook al in de gaten. Verder kon hij toen nog iedereen laten geloven dat er niets aan de hand was.

          3. Ja als je dagelijks met iemand leeft merk je dingen eerder op denk ik. En mijn moeder hielt het ook best lang voor ons verborgen. Ze wist het ook al eerder.

 2. Voor dat alle indrukken eens geland zijn duurt wel ff. Overdag heb je vaak meer afleiding. S nachts komt de (on)rust en gedachten. Zelf heb ik na een emotionele tijd voor het slapen een glas pleegzuster bloedwijn genomen. Weet niet eens of het nog bestaat. Maar daar zitten kruiden door die rustgevend zijn zonder er iets verslavends mee te hebben. Of je moet iedere dag een hele fles nemen dan geef ik geen garanties 😂😂😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s