Visite visite……..

Jan AlVandaag een dag die in het teken stond van visite. Allereerst zag ik vanmorgen net voordat ik de deur uitging dat de Hulk oftewel Jan Al richting mijn huis zou komen fietsen op zijn lange tocht langs de Lekdijk.
Helaas helaas precies op een dag dat ik mijn vriendin uit Harderwijk verwachtte en daarvoor nog een paar boodschappen in huis wilde hebben.
Wat te doen…… naar mijn kas gegaan en een kakelverse (O nee Kakel ging hij later pas naar toe) nou ja een verse snackkomkommer gaan plukken. Samen met een flesje water en een koelelement in een zakje gedaan en een briefje er op. “Voor Jan Al (lemaal) “.
Maar blijkbaar heeft hij het niet helemaal begrepen, hij was wel langs geweest (Sorry Jan volgende keer hoop ik je wel te treffen) had het flesje water genuttigd, het briefje meegenomen maar niet begrepen dat Allemaal betekende dat alles in het zakje voor hem was want de komkommer zat er nog steeds in.
Net weer thuis kwam mijn vriendin uit Harderwijk, ze was al een paar dagen bij haar familie in een naburig dorp geweest en nu een paar dagen bij mij op visite.
Vanmiddag lekker bij zitten kletsen in de tuin, lekker gekookt voor haar en vanavond nog een avondwandeling gaan maken en een drankje na afloop op een terras.
Wij raken meestal niet uitgepraat, we bellen wel regelmatig maar dit is toch wel heel leuk om elkaar zo weer te zien en te spreken.

9 gedachten over “Visite visite……..

 1. Owwwww Anneke!

  Super lief van je om zo te zorgen.
  Daar houden Hulken van.
  Er zijn echter twee producten die Hulken beslist niet eten, hoewel de groene kleur van het ene product hen bijzonder aanstaat. Zuurkool en komkommers daar gril ik van.

  Meisjes wat hebben jullie mij een eindeloos mooie dag bezorgd.
  Ik ben
  blogsters fan

  Komt ook door dat ik weer opnieuw kan genieten van het leven, waar ik zeer binnenkort over zal bloggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s