Spuuglelijk maar wel fijn…

VoetenEen week of zes geleden ging ik op zoek naar een paar sandalen. Meestal draag ik dichte schoenen maar in de zomermaanden zijn een paar sandalen ook wel lekker natuurlijk en ik had die echt niet meer.
Ik kwam bij Scapino en ging wat lopen snuffelen en passen. Geen straf voor mij want ik vind niks leukers dan schoenen of nog liever laarzen passen.
Bij mij in de buurt was nog een vrouw op zoek naar sandalen. Ze was zo te zien zwanger.
Ik hoorde haar met iemand overleggen. Voor haar werk moest ze staan dus wilde ze wel een paar Ecco’s.
Zelf had ik ook een paar Ecco’s gepakt.
Waarom zijn ze altijd zo spuuglelijk die Ecco’s zei ik tegen de vrouw. Ja zei ze maar ze lopen wel goed en dat was ik wel met haar eens.
Nou ja ze waren afgeprijsd voor 50 euro en ik kocht ze. Nam wel de doos en bon mee.
En ja hoor eenmaal thuis gekomen pakte ik ze uit en dacht weer, wat zijn ze toch spuuglelijk die dingen. Die ga ik vast niet dragen. De volgende dag bracht ik ze terug. Ik hield het voorlopig maar bij mijn dichte schoenen.
Met het tropische weer op komst ging ik twee weken geleden toch nog maar eens een keer kijken. Dezelfde Ecco’s waren nu afgeprijsd voor 39,00 en het tweede paar voor de halve prijs. Ik zag een paar Hush Puppy’s, ook wel prettige schoenen vind ik altijd. Leuk kleurtje en ze zaten heerlijk. Afgeprijsd voor 20,00. Zo had ik nu voor diezelfde 50 euro twee paar sandalen.slippers
En ik moet zeggen, ze lopen als een zonnetje, ben er best heel blij mee. En eigenlijk draag ik ze iedere dag nu. Het andere paar zo nu en dan als ik niet te veel en te ver hoef te lopen of fietsen.
Het nadeel van open schoenen is wel dat je heel gauw zeker nu met dat droge en stoffige weer vuile voeten krijgt maar goed, daar is de douche of een voetenbadje dan weer goed voor. Of je tenen stoten ergens tegenaan.
Spuuglelijk vind ik ze eigenlijk nog steeds maar met dit mooie weer heb ik er al veel plezier van.

 

 

 

17 gedachten over “Spuuglelijk maar wel fijn…

  1. Ik vind ze beiden helemaal niet lelijk. Zelf heb ik veel sandalen, en ook slippers. In de loop der jaren verzameld in de kringloop en allemaal van Ecco of Durea daar kunnen in bijna allemaal ook mijn steunzolen. Omdat ik snel last heb van likdoorns zowel op tenen als zijkanten en onder voet wissel ik veel van schoenen en gebruuik ringetjes op drukplekken

  2. Ik draag bijna altijd Ecco’s,ik heb liever lelijke schoenen dan lelijke of zere voeten. Twee paar “zitschoenen”voor speciale gelegenheden vind ik wel genoeg.Laarsjes draag ik nooit,om de één of andere reden passen die nooit lekker.

    1. Dat is ook zo. Ik ben een laarzen fetisj haha. De laatste jaren valt het wel mee. Het gekke is dat ik dan weer bijna heel de winter op dezelfde loopt die het fijnste zitten. 👠👠

  3. De ecco’s heb ik ook , ik kan daar best goed op lopen en dat is hoofdzaak, hoe ze eruit boeit me minder als ik maar geen pijnlijke voeten heb.
    Maar allebei de merken die je nu hebt zijn meestal wel goed.

  4. Valt best mee hoor. Zeker die goudkleurige! Ik loop altijd op slippers. Wel de echte Crocs. Ook niet al te elegant, maar wel stevig aan de voeten. Hoewel met wandelen moet ik wel dichte schoenen aan want als ik val gebeurt er altijd iets met mijn tenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s