Wat trek ik aan……

kakakakaVandaag was echt zo´n dag die ik maar gauw weer moet vergeten, natuurlijk die mogen er ook zijn.
Weet nog dat ik afgelopen donderdagavond bewust zo lang in de tuin bleef zitten, het was zo heerlijk warm nog. En dat ik toen dacht, dit zal wel eens de laatste dag kunnen zijn dat ik zo ´s avonds buiten kan zitten. Laat ik er nog maar even ten volle van genieten.
Heb gewoon altijd moeite met de overgang van zomer naar herfst, dat is totaal niet mijn jaargetijde hoor.
Niets heerlijkers voor mij dan in ieder geval niet na hoeven te denken wat aan te trekken, moet er een jas mee, moet ik nog een vestje meenemen, zo lekker op weg te gaan.
En vandaag getver echt ga helemaal los hoor maar koos voor de middenweg, nog geen lange broek aan maar iets wat tussen een korte en een lange broek in zit en een shirtje met korte mouwen en nog wel blote voeten.
Dan ga ik werken en binnen is het nog behoorlijk benauwend warm zodat ik me drie keer in het rondte loop te zweten. Ben mijn elastiekje vergeten om even mijn haar in een staartje te doen.  Sta dus ook in standje langzaam en helemaal geen zin en energie. Het is gelukkig niet heel erg vuil overal zodat ik op mijn gemakkie alles even schoon kan maken.
Als ik buiten kom regent het weer, niet fietsen, weer naar huis, ook dat nog haha ja zoals ik al zei, ik ga helemaal los.
Thuis trek ik warme sokken aan, een shirt met lange mouwen brrrr na het eten duik ik onder met een dekentje op de bank. Ik slaap echt binnen 5 minuten en een paar uur lang. Heerlijk zo schiet de dag tenminste op.kakak
Heb ik niks te doen dan, ja hoor, zat te doen aan binnenwerk zal ik maar zeggen maar dit weer lijkt al mijn energie op te zuigen.  Terwijl ik bij mooi en warm weer barst van de energie en er heel veel uit mijn handen komt. Ieder mens reageert anders op het weer.
Weet ook wel hoor dat na een week van dit weer ik mijn ritme wel weer vind, er aan wen een jas te dragen, sokken, sjaaltje, hemdje, dikke jas en trui. Haha Wim zei dit weekend ook al dat ik weer onwijs aan het overdrijven was.
Conclusie ?  Ik heb geen hekel aan dit weer ik haat het echt, zeker de eerste paar dagen en vandaag vergeet ik dus maar heel gauw weer.
Zelfs wordpress werkte dit keer niet mee, kreeg pas na heel veel omleidingen de plaatjes ingevoegd………ach zal wel aan het weer liggen……

15 gedachten over “Wat trek ik aan……

 1. Het was vanavond om 9 uur al donker, bah! D;at is wel vervelend maar eigenlijk vind ik het wel heerlijk dat er weer een dekbad over me heen kan , en dat ik weer in een lekker warm bad kan stappen in plaats van een lauwe bak 😉

  1. Ja we zitten al weer een aardig eindje in het seizoen. Ach vanavond begon het zonnetje te schijnen en heb ik nog zoveel werk gedaan haha…… ik mis altijd zo mijn fietsen en buiten zijn.

    1. Ik fiets praktisch het hele jaar door iedere dag. Alleen als het erg glad is of zo´n dag dat het heel de dag regent en in het voorjaar met die harde stormen steeds dan lukt het niet.

  1. Ja als het een beetje rustig herfstweer is vind ik het ook wel heerlijk hoor. De winter vind ik wel weer fijn hoor, liefst een flink pak sneeuw al kan ik dan niet fietsen maar dat is zo prachtig.

 2. Deze vraag is hier ook actueel, behalve het elastiekje in mijn haar. 🤔
  Morgen start de Utrechtse fietsvierdaagse 🤔🤔🤔
  Vele vraagtekens:
  Start ik met een mondkapje op?
  Op welke fiets ga ik? (Stromer of Koga)
  Trek ik een jurk, pak, of wieleroutfit aan?
  Neem ik bidons water of een krat bier mee achterop? (Dat laatste kan loeigezellig worden 😉)

  Nou jij sterkte gewenst in deze zware tijden.

 3. Ja balen voor je hè.. over 2 weken is de zomer ook op papier alweer voorbij. Ach soms mag je best even lekker los gaan hoor! Genoten van je logje.
  Je gebruikt nog steeds de nieuwe blokken-editor niet hè. Is toch echt super makkelijk hoor en heel overzichtelijk. Voor plaatjes heb je dan een speciaal blok. Een logje wordt dan wel meer uitgerekt, ik gebruik het al sinds het vorig jaar geïntroduceerd werd. Maar ik merk dat er veel bloggers zijn die het niet aandurven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s