Naakt aan de muur

Anneke naaktmodelSoms is het wel eens leuk om wat in mijn huis te veranderen en dat is gisteren gelukt, ik heb een nieuw schilderij een echte “naakt” aan de muur hangen.
Gesigneerd door de maakster zelf…….. eh ja door mezelf dus haha. Voor het eerst geschilderd en meteen een naaktmodel tot mijn beschikking, hoe mooi kan dat zijn en wie heeft dat nou toch ?
De meeste schilderlessen beginnen met simpele dingen maar nee bij deze snelcursus kregen we de beschikking (nou ja beschikking, we mochten er alleen maar naar kijken maar aankomen niet en mee praten) over een mannelijk naaktmodel.  En heel eerlijk gezegd, heb echt wel minder goed ogende naakte mannen gezien.
HeijplaatWaarom opeens schilderen, ik die nog nooit verder gekomen ben dan een poppetje met harkhandjes, kortom totaal geen aanleg, geef mij maar een camera.
Maar goed gisteren hadden we het vrijgezellenfeest van Chantal waar ik ook voor uitgenodigd was. Had al met Erica, de vriendin van mijn exgenoot, afgesproken dat we samen zouden gaan. Eerst met de hele club verzamelen en daarna Chantal gaan verrassen die nergens van af wist. tafel
Chantal houdt niet van over de top verkleedpartijen dus bleef het bescheiden bij een shirtje met de tekst er op “the future miss Roos”. Voor ons waren er armbandjes een tattoo en button met team Bride er op. Eerst gingen we lunchen op de Heijplaat. Ze hadden een boek waar we allemaal wat in mochten schrijven en er werden direct klaar foto’s gemaakt om er bij te plakken. In datzelfde gebouw kwam dus een dame die schildercursussen geeft. Eerst werd Chantal als model gekozen. En heel nonchalant zei de vrouw tegen Chantal. Misschien leuker om het wat aan te kleden. Kijk maar wat je leuk vindt het staat achter de bar.
TeamChantal naar de bar en daar zag ze een man in een badjas, ze riep o nee en kwam hard terugrennen, zo ontzettend grappig. Een mooie donkere man met rasta haren. Nadat hij zijn badjas uitgetrokken had hij nog zo’n gek schort aan met een piemel er op en daarna was hij dus helemaal naakt. We hebben zo gelachen die reactie van Chantal. Ze dacht dat het een stripper was en dat vindt ze vreselijk. Het was werkelijk hilarisch. Nou ja zij mocht kiezen hoe ze hem wilde hebben, voorkant, achterkant, liggend. Het werden alle drie de poses. Om er even in te komen en niet al te veel afgeleid te zijn begonnen we met de achterkant die ook de moeite waard was. Afijn zal niet alle details prijsgeven maar het was gewoon ontzettend leuk om te doen.Rozen Wat hebben we gelachen en een lol gehad zeg, het was ook een leuke vent. Hij zei dat wij nog rustig en bescheiden waren, dat had hij wel erger meegemaakt. Vertelde dat hij geen sportschoolfiguur was (al zou zijn figuur dat wel zeggen) maar verhuizer was en dit poseren in het weekend als extraatje deed.  Na afloop zijn we nog in Rotterdam gaan eten bij de Italiaan, heerlijk gegeten, lekker lang getafeld en 11 uur was ik weer thuis. Een super leuke dag en Chantal had het ook zo naar haar zin gehad. Ze zei ook, heb nu echt het gevoel dat we gaan aftellen naar mijn huwelijk over een maand. Dit appte ze ons na afloop.

Lieve vriendinnetjes en familie! Wat een onwijs leuke dag heb ik gehad en wat was het een verrassing! Wat bof ik met zulke lieve vriendinnen en familie! Dat jullie dit ondanks deze gekke tijd voor mij over hebben, vind ik heel speciaal. Ontzettend lief en ik heb er echt van genoten! Het echt naar de grote dag toe gaan leven is hiermee wel echt begonnen โค nogmaals dank voor alles! Heel veel liefs en dikke knuffelโค

Door alle perikelen was het toch wel wat anders geworden.
Ook dit uitje, we zouden ook nog naar een escape room gaan en de jonge garde, zonder de 3 oma’s zal ik maar zeggen daarna nog de stad in. Maar dat kon niet doorgaan.
Ondanks dat of misschien juist dankzij dat vond iedereen het een geweldige dag zo.
En ik………. misschien toch maar gaan verhuizen…….nu ik deze verhuizer heb gezien?

31 gedachten over “Naakt aan de muur

 1. De vrijgezellen avonden in het centrum van Amsterdam zijn berucht.
  Je kunt je de overlast voor de echte bewoners voorstellen.

  Maar dat wat jij beschrijft is leuk en intiem. Jullie zullen allemaal de herinneringen koesteren.

  Ook ben ik benieuwd waar jij dit prachtige kunstwerk gaat ophangen.

  Vrolijke groet,

  1. Nou ben bang dat het geen prominente plaats in mijn huis zal krijgen hoor haha…. pff nee misschien in de schuur nog een plekkie……hoewel . Geloof zeker dat er zijn die op zulke avonden flink tekeer gaan.

 2. Wat een leuk idee, en origineel ook. Oh een stripper, ik snap haar zo goed, ik vind zoiets walgelijk. Wat moet je met zoโ€™n vreemde vent. Vroeger had je de Chippendales, weet je nog. Dat vrouwen daar zo warm voor liepen.. brrr, ik ben niet preuts maar dat vond ik echt dus ook walgelijk.
  Wat leuk zeg, je zelfgeschilderdenaakt aan de muur! ๐Ÿ˜‚๐Ÿค—

  1. Ach mijn zwager kreeg eens zo’n vrouwelijke stripper dan en dat was ook wel heel grappig hoor haha altijd zo’n grote mond over vrouwen en nou wist ie niet wat ie er mee aanmoest. Maar dit was eigenlijk veel leuker hoor.

  1. Nou ik denk het niet hoor,hoewel ik een schets had gemaakt van de liggende man die wel aardig was geworden. Leuk was het zeker wel…. en het schilderij krijgt wel een plekkie in de schuur of zo.

 3. Een mens is gewoon nooit te oud om te leren, dat is wel duidelijk.In ieder geval een mof=del dat je niet over het hoofd zult zien! ๐Ÿ˜‰ En dat de btuid het zo naar haar zin had is hoofdzaak, dรกรกr ging het om natuurlijk!

  1. Nee het was echt wel een mooi model hoor…… niks mis mee. Chantal had het zo’n leuke dag gevonden ze kreeg nu echt het gevoel toch naar haar grote dag toe te gaan leven en dat gevoel had ze nog even niet gehad door alle dingen die niet kunnen. Dat is zeker erg fijn hoor dat kon ze wel even gebruiken.

   1. Maar je hebt hem toch een klein slipje aangedaan;-)
    Fijn dat de vrijgezellenavond dit bijkomende effect had, je moet toch minstens wel heel blij naar zo’n dag uitkijken al is dat in het nu best lastig.

    1. Ja Riet van jouw kunstkennis heb ik geen hoge pet op, haha maar hij had echt geen slipje aan op mijn schilderij dat zijn de schaduwen van de grens tussen been en …….de pikante zone zal ik maar zeggen die ik ook geschilderd heb.

   1. Hij heeft al twee keer op het bankje voor mijn huis gezeten dat ik niet thuis was, hou nog moed drie keer is scheepsrecht. Komt vast nog wel een keer een mooie dag dat hij op de pedalen de Lekdijk weer op gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s