Cadeautje…..

Vandaag vond ik het echt een cadeautje hoor dat prachtige weer.
Met mijn zus gaan fietsen dit keer naar Papendrecht, mooie route langs de Noord. Het was best druk met fietsers, denk dat veel mensen dachten, we stappen nog even op de pedalen.
Beetje gaan winkelen, er is daar een heel leuk winkelcentrum. Nog op een terrasje wat zitten drinken en lunchen.
Alles onder het mom van…. nu kan het nog even´.
Thuis nog een tijdje in de tuin gaan liggen lezen op mijn stretcher, in mijn eerste gekregen boek begonnen en het boeit me meteen. Heerlijk in het zonnetje. Zal ik dan toch weer een lezer worden?
Kortom ……. vond het echt een cadeautje deze dag…… geef mij nog maar een Indian Summer, ik wil wel hoor.

25 gedachten over “Cadeautje…..

         1. Ben sowieso een ochtend mens maar kon in de winter best wel eens tot tegen 8 uur blijven liggen. Ik ben nu al blij als ik pas om half 7 wakker wordt, en dat gebeurt gelukkig al steeds vaker. Ga gewoon ook nog te vroeg naar bed , rond 10 uur maar dan ben ik ook bek af.

          1. Kijk dat is ook het verschil he. Ik ga nooit voor 12 uur naar bed. En dan blijf ik slapen tot een uur of 8 half 9. Per saldo maken we wel dezelfde aantal uren.

          2. Klopt. Vroeger gingen we meestal een uur of 11 /half 12 naar bed Maar ik ging steeds vroeger naar bed omdat ik bekaf was en Henk er ook vroeg in ging. Maar nu zit ik dan in een cirkeltje , vroeg moe én weer vroeg wakker. Misschien kan ik dat vandaag doorbreken. Was pas tegen 11 uur thuis en natuurlijk nog veel te wakker om meteen naar bed te gaan. Dus nog ff gezellig blogrondje maken en een drankje drinken.

          3. Haha ja je hoeft ook niet meteen uren op te schuiven toch, misschien per kwartier proberen. Kwartier later naar bed of zo. Maar goed je hebt nou eenmaal avond en ochtendmensen soms is dat amper te veranderen.

          4. Klopt, was vanmorgen toch weer half 6 wakker, ondaks dat ik om half 1 naar bed ging. Ben nog wel blijven liggen maar kon niet meer slapen.

          5. Ik doe het ervoor want ik slaap nu wel min of meer genoeg per nacht , alleen nog te vroeg wakken . Ook wel een plaspauze maar dan blijf ik niet meer wakker liggen gelukkig.

          6. Oke, ja je zal gewoon je ritme ook moeten vinden. Zo lang de zorg gehad en een soort onrust dat ik echt niet zomaar in een maandje uit je systeem. Fijn dat het wel de goede kant op gaat.

          7. Ja hoor, vanmorgen zelfs voor het eerst wél wat later wakker. hieperdepiep. (zonder een plaspauze zal er op mijn leeftijd niet meer inzitten;-))

          8. Ga zo door !! Ik slaap ook geen nacht zonder plaspauze hoor. Net hoeveel ik ´s avonds drink (ben een enorme theeleut) vaak twee keer maar slaap meestal zo weer door.

          9. Klopt, en zolang je dan meer weer direct kunt slapen is er niets aan de hand. Dat gaat nog een enkele keer niét goed maar maar meestal gelukkig al wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s