WordPress blogs

Ja en dan zit ik opeens in een heel nieuwe wordpress met blokken terwijl ik er eigenlijk geen tijd voor heb om me daar in te verdiepen. Nou ja zien de blogjes er dan wat anders uit dan is dat maar zo. Het is even niet anders. T.z.t. ga ik me er wel eens verder in verdiepen. Gaat heel anders met foto’s moet nog even vogelen. Vind het voorlopig nog niet handig maar goed beetje beperkt gaat het wel dus. Krijg de foto’s niet waar ik ze wil. Kan er maar een tegelijk invoeren, zal best wel anders kunnen maar dat heb ik nog niet ontdekt tot nu toe.

verjaardag-loeki-met-de-handen-in-het-haarOke zat nog wat rond te snuffelen toch weer en kijk nu vond ik opeens klassiek, zou dat dan de oude versie zijn, pff waarom vraag ik me voor de zoveelste keer af moet dat allemaal veranderen. Zal best wel weer wennen hoor maar toch….
Het werkt hoor, ik kan gewoon weer via de galerij foto’s inladen. Nou dan wijk ik gewoon nog ff uit naar de klassieke versie. Alleen even onthouden waar ik dat weer gevonden heb. Maak maar ff een printscreen er van. 

Het gekke is dat ik het vroeger juist zo leuk vond om allerlei nieuwe dingen uit te gaan vinden. Zo zat ik uren in fotoshop om dingen te leren, te verbeteren. Maar de laatste jaren is dat er gewoon een beetje uitgegroeid.
Andere interessen en geen zin om uren meer achter de computer te zitten voor deze dingen.
Doe liever dan andere dingen. Maar soms kom je er niet onderuit dat zie je maar weer aan dit dus. 
Om nog even te kijken of het echt werkt in de oude versie even wat foto’s van mijn meesjes. Vorige weer waren een paar zonnebloemen met de storm omgewaaid. Ik had de zonnebloemen omgekeerd klem tussen de takken van mijn kersenboom gelegd en gisteren zag ik dat de meesjes ze ook daar gevonden hebben. Ze vlogen af en aan. Echt gewoon zo’n leuk gezicht.

Het werkt haha………. 

24 gedachten over “WordPress blogs

 1. Ik heb ook uitgevogeld dat ik (voorlopig?) de klassieke versie kan gebruiken. Hoop dat ze die er niet al te snel uitgooien. Op zich vind ik het wel leuk om het me eigen te maken, is goed voor de hersenen zegt men, maar raak toch een beetje geïrriteerd als de tekst en de foto’s niet komen te staan waar ik wil.
  Maar we hebben nog even respijt😉

        1. Ben er ook niet blij mee en weet ook niet waarom ik er opeens in zat zo. Ga later wel eens verder kijken hoe het in elkaar zit. Het plaatsen boven en onder van foto’s gaat wel. maar in de tekst wat ik vaak leuk vind ben ik nog niet achter. Moet ik denk even tijd in steken.

          1. Heb inmiddels al weer nieuwe dingen gevonden waarbij de foto’s er wel weer tussen in konden. Ging per ongeluk haha. KOmt vast wel weer goed.

          2. Zo werkt het vaak h;e, bij mij vind ik ook meestal dingen als ik er niet naar zoek, en dan maar weer puzzelen “hoe deed ik dat nou ook alweer” .

 2. O, wat vreemd joh, ik heb op mijn blog even gekeken, maar daar heb ik nog gewoon mijn oude lay-out, dus niet die met blokken.
  Die heb ik wel op mijn bedrijfswebsite. En daar ik daar niet veel foto’s bij plaats, werk ik daar met blokken, maar als je terug kan naar klassiek ga ik daar ook eens even kijken hoe ik dat voor elkaar krijg, want het oude vertrouwde werkt toch fijner.
  Trouwens hoe heb jij die foto’s van die mees zo gekregen? Heb het ook wel eens geprobeerd, maar dat lukte niet.

 3. Als ik aan een verandering denk, krijg ik al zweethanden. Ik hoop dat ik ervan verschoond blijf. Al die nieuwerwetse dingen…moet dat nou?
  Leuke foto’s van de mees! Ik weet niet eens hoe ik foto’s zo kan groeperen (-:

  1. Ja ik doe dat gewoon via invoegen foto’s en dan kan je weer kiezen hoe je ze weer wil laten geven. Maar nu met die nieuwe versie ik vind het lastig kan tot nu toe alleen foto’s onderaan of bovenaan plaatsen. Niet tussen de tekst in. Maar heb ook even geen tijd om nu beter te gaan kijken. Ben er dus ook niet zo blij mee met die nieuwe versie.

 4. Je kunt wel meer foto’s uploaden hoor, en er dan een collage, een diashow of wat voor andere galerijsoort van maken. Als je op het +je klikt in het zwarte vakje dan krijg je de mogelijkheid het soort blok te kiezen. Tik maar afbeelding in in het zoekvak bovenin. Of galerij. Dan kom je wel weer een stapje verder!
  Heel schattig die meesjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s