Een klap er op……..

Vanmiddag heb ik mijn projectje afgerond, is het prachtig weer (helemaal mijn weer) zit ik binnen er aan te werken, ik lijk wel gek. Ik wil blijven veranderen, verbeteren, kortom bezig zijn er mee maar zonet besloot ik om er “een klap op te geven”.
Opgeslagen en doorgestuurd naar iemand die het voor me gaat redigeren en vrijdag naar de drukkerij. Het moet een keer klaar zijn ook. Ben zelf best tevreden over het eindresultaat en nu maar hopen dat Chantal en Peter het ook mooi vinden. Zal vast wel hoor. En zo niet, er is altijd nog een oud papier container.  
Ja natuurlijk is het iets dat ik geschreven heb, dat is toch wel mijn ding.
Heb niet opgeschreven hoeveel uren ik er mee bezig geweest ben maar wel heeeeeel veel uren tot diep in de nacht bezig geweest. Voor mij de beste tijd om dit soort dingen te doen.
Wel even een vervelend iets gisteren, dat houdt met ook wel weer bezig. Mijn zus belde dat ze flinke koorts had bijna 40 graden en morgen een Coronatest gaat doen. Ze denkt zelf dat het een griepje is maar goed je weet het maar nooit. Vorige week woensdag zijn we nog wel samen op pad geweest maar toen had ze nog helemaal geen klachten en we houden ook best wel de afstand in de gaten.
Nu heeft ze afgelopen zaterdag een soort “open huis” gehad bij de dochter van haar man en haar bonuskleinzoon die samen een huis hebben gekocht. Weet niet hoeveel mensen daar waren en of daar alle regels wel in acht zijn gehouden en wie weet heeft ze het daar opgedaan. Afijn toch wel een dilemma vind ik want morgen ga ik naar Apeldoorn voor twee daagjes maar in plaats van het weekend. Een dagje bij Wim, daar slapen en donderdag naar de Apenheul waar ik nog een kaartje voor heb.
Zelf heb ik geen klachten gelukkig maar doe ik er wel weer goed aan. Vanavond Wim nog maar eens bellen hoe die er over denkt. Lijkt me wel heerlijk na alle drukte om er even uit te zijn maar ja stel dat….. lastig hoor als het zo dichtbij komt.
Afijn voorlopig ga ik zo nog even lekker een stuk fietsen. Vandaag wel gewerkt maar nog verder niet op pad gegaan. Even mijn benen los fietsen.
Gisterenmiddag heel de middag in de tuin gewerkt en ik telde wel 7 verschillende soorten vlinders, hoe leuk is dat toch. De vijverplanten wat uitgedund, de tomaten gesnoeid, nou ja lekker heel de middag buiten bezig geweest op mijn gemakkie. Even nog genieten van deze mooie zomerse dagen.

22 gedachten over “Een klap er op……..

 1. Dat is inderdaad wél een dilemma. En helaas te kort dag om al een uitslag van een test te weten. JHe kunt niet veel meer doen dan hopen dat ze “gewoon”griep heeft , al is dat al beroerd genoeg want ook dát ik besmettelijk. Niet geweldig met een bruiloft in het vooruitzicht.

  1. Ja het is heel vervelend. Toch maar besloten om thuis te blijven want toevallig zou donderdag ook Wim zijn moeder komen die is tegen de 90. Ik heb gelukkig geen klachten maar je ziet het oko niet he….. Jammer maar die Apenheul komt nog wel een keer.

 2. Oh jeetje dat is een lastige beslissing. Hoe interpreteer je in zo’n geval nu de regels.
  Als je geen klachten heb mag je gewoon maar vanaf wanneer ben je nu besmettelijk?????.Er komen in de praktijk toch heel veel vragen op je af.
  In ieder geval duimen dat je geen enkel virus hebt overgenomen want dat kun je er nu niet bij hebben.
  Beterschap voor je zus.

 3. Mooi die klap! Dat is ook het beste, want je blijft anders aan de gang. Hoop dat het slaagt Anneke! Mijn speech was goedgekeurd en ik kreeg complimentjes van iedereen. Toch leuk!
  Oeps.. zorgelijk dat je zus zo’n hoge koorts heeft etc. Hopelijk heeft ze geen corona en krijg jij het dan ook niet. Voor ons ook wel een beetje spannend. Denk niet dat er iets mis kon gaan, maar geknuffeld hebben we wel vorige week. Dus als we eind van de week niet ziek zijn 🤞 dan hebben we het goed gedaan!

  1. Nou ik hoop ook mijn zoon en schoondochter wel ECHT te kunnen feliciteren. Gelukkig had mijn zus vandaag al geen koorts meer en voelde ze zich goed. Dus hopelijk alleen een griepje. Zelf gelukkig nergens last van. Pff blijft wel spannend hoor.

 4. Nou zeg blijft zeker spannend! Oh ik gun ze zo een mooie dag en jou ook! Toch bijzonder hoor als je kind gaat trouwen. Ik heb het 15 jaar geleden al met mijn zoon meegemaakt en nu met mijn dochter had ik eigenlijk nooit meer op gerekend. Maar het is geweldig ze dan zo gelukkig te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s