Flink de pest er in

Had vandaag best flink de pest er in. Had me zo op verheugd om naar Apeldoorn te gaan en ik heb mijn verstand later prevaleren maar daarmee is het gevoel niet weg.
Gisteren had mijn zus al minder koorts en vandaag appte ze dat ze getest was en zich weer een stuk beter voelde en geen koorts meer had. Hoop dat ze geen corona heeft hoor natuurlijk en was ook blij dat ze zich zoveel beter voelde maar dacht wel ff `getver´ was zo graag in Apeldoorn geweest.
Nou het is lekker weer om te fietsen, appte mijn zus nog terug. Een schrale troost op dit moment voor me.
En ik weet het hoor, het is mijn eigen beslissing. Ik heb gelukkig geen klachten en hoefde ook niet thuis te blijven maar ja heel toevallig kwam donderdag ook Wim zijn moeder met zijn dochter bij hem, die is bijna 90 jaar oud. (die moeder dan hè 😉 ) Ik zou toch niet willen dat zij besmet zou raken.
Vind het toch wel zorgelijk worden hoor want de regio Rotterdam, toch waar ik woon, die heel veel besmettingen hebben en er nieuwe maatregelen overwogen worden. Nu kom ik al maanden niet meer in Rotterdam bewust hoor. Ben er nog wel geweest met het vrijgezellenfeest van schoondochter midden in de stad op zaterdagavond en mooi weer en het zat overal bomvol. Dat mijd ik liever.
Ze gaan trouwen in Rotterdam…… ik duim dat deze maatregelen nog even uitblijven en dat er geen restricties komen voor de horeca en het huwelijk in toch al zo afgeslankte vorm wel door kan gaan.
Geen positieve dingen vandaag…. ja hoor ook nog wel. Het zonnetje ging nog schijnen toen ik mezelf een schop onder mijn achterste had gegeven en was gaan fietsen. Ben altijd gek op salades, echt die kan ik wel bij wijze van spreken iedere dag eten. Vandaag behalve de sla die is nu wel op een heerlijke gemengde salade uit eigen tuin gemaakt. Tomaten, komkommer, bieslook, paprika, uitje, was zo ontzettend lekker en nog buiten zitten eten. Met gebakken aardappeltjes echt een koningsmaal voor mij. Nog sla genoeg over dus kan voor de komende dagen nog nieuwe combinaties verzinnen. Er is gewoon zoveel mogelijk met vis een keer of met olijven en geitenkaas, met rijst, ook ze lekker en zo klaar.
Nou ja morgen maar van de nood een deugd maken en bij de kids nog in de tuin gaan werken en daar heb ik heel veel zin in.


12 gedachten over “Flink de pest er in

  1. Ja best wel vervelend allemaal, zeker met die bruiloft in het vooruitzicht. Gelukkig dat het beter gaat me je zus maar nu zit je natuurlijk nog met het gevoel dat je niks van die leuke dagen afgezien hebt.

  2. Gatsie, ik kan me er iets bij voorstellen. Maar de uitslag heeft je zus nog niet toch? Maar inderdaad, je moet er niet aan denken dat je het virus misschien toch bij je draagt en anderen besmet. Hopelijk gaat het met de bruiloft allemaal zoals nu gepland. Zou toch echt heel erg zijn als er weer andere regels komen. Ik duim voor ze! Ik vind sla ook heerlijk. Veel lekkerder dan de meeste gekookte groentes. Wij eten het meestal met tonijn. Lekker veel erin en ik koop meestal veldsla, heerlijk! Nou daar werd je dus weer vrolijk van, wij eten sla ook altijd met gebakken aardappeltjes. Werk ze lekker in de tuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s