Al weer 400.000

Pfff ja hoor het gaat best snel en ach ja zo’n mijlpaal wil ik toch altijd wel even aandacht aan besteden.
De laatste maanden ging het opeens sneller dan ik had verwacht, een aantal dagen had ik best veel bezoekers, meestal mensen die dan oude blogs aan het lezen zijn.
Soms denk ik ook wel eens, pff het is ook wel een inkijkje in mijn leven maar aan de andere kant zijn er weinig mensen in mijn directe omgeving die mijn blog kennen.
Familie en vrienden heb ik nooit mijn blognaam vermeld. Degene die mij persoonlijk kennen in mijn dorp misschien zijn er vaak bij toeval op terecht gekomen.
Maar krijg zelden of nooit reacties dus het zal wel meevallen daarmee.
En daar ben ik blij om hoor, heb het ook niet gekoppeld met Facebook, dat zou best veel meer reacties opleveren maar heb daar geen zin in.
Wil vrij blijven schrijven over van alles zonder dat ik hoef te denken als ze me er maar niet op aanspreken als ik ze tegen kom bij AH of zo. Dat wil ik gewoon zo houden want na zo’n 12 1/2 jaar bloggen vind ik dat nog steeds leuk om te doen.
Ga geen uitgebreid iets schrijven over hoe alles begon. Zijn er mensen die het leuk vinden om te lezen zou ik zeggen lees: https://gewoonanneke.wordpress.com/2018/02/25/cijfers-letters-en-een-feessie/of https://gewoonanneke.wordpress.com/2019/05/03/statistisch-gezien/ of https://gewoonanneke.wordpress.com/2015/05/25/100-000-bezoekers/
Dan weet je het allemaal haha.
Dus niet te veel aandacht er aan besteden verder maar toch wel even zeggen, hartelijk dank iedereen voor het bezoeken van mijn blog want dat waardeer ik echt ten zeerste. Zeker de reacties die soms zo eerlijk, open en hartverwarmend zijn.
Natuurlijk trots op 400.000 ben ik zeker. En ben pas gaan tellen toen ik op WordPress kwam, de reacties die daarvoor kwamen ook op mijn tweelingblog dat ik destijds nog had op seniorenweb zijn hierbij niet opgeteld.
Even nog wat statistiekjes, want dat vind ik gewoon zo leuk 1.300.000 woorden en 3350 berichten. Best de moeite waard als ik het zelf mag zeggen.
Ik hoop dan ook nog even door te gaan, andere blogs te blijven volgen en lezen want eigenlijk klopt mijn ondertitel van mijn blog wel……Alles en iedereen is een verhaal waard….. Proost op naar de half miljoen. P.s. Zowel mijn buurmeisje als mijn zus zijn negatief getest, beide dus geen Corona…..gelukkig maar.

15 gedachten over “Al weer 400.000

  1. Best verrassend hé die grote getallen, daar denk je niet bij na wanneer je begint te bloggen maar de teller loopt ongemerkt door. We hebben de laatste jaren ook gewoon een vrij grote lezersgroep waardoor je je vrijer voelt om te schrijven wat je graag schrijft. Ik denk er nooit bij na of er bekenden meelezen, van een paar weet ik dat maar daar denk ik écht nooit bij na als ik schrijf.
    Fijn dat de testen negatief waren wel extra zuur dat je dus voor niets twee leuke dagen geschrapt hebt.

    1. Ja ging dit keer wel hard weer. Ik woon best in een klein dorp en zeker toen ik nog voor de krant werkte was ik best een BL er oftewel een bekende Lekkerkerker die overal kwam en dan had ik geen zin om met dingen geconfronteerd te worden. Heb geloof ik een kleine 500 “vrienden”op Fb. Veel daarvan gekomen door de krant dus vandaag dat ik het liever zo hou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s