16 gedachten over “Probeersel

 1. Je foto’s zijn klein en niet aanklikbaar. Verder denk ik dat je dan één blok moet gebruiken om alles te plaatsen in WordPress mettertijd. En of dat met die foto’s goed gaat. Want de klassieke versie zal niet eeuwig naast de blokkenversie blijven bestaan ben ik bang.
  Tussendoor kun je met de nieuwe editor gewoon een blok met een foto zetten en dan verkleinen of vergroten in dat blok. Ook diashows of galerijen (diversen). Als je een enter doet zit je al in een nieuw blok en kun je dus met het + teken de keuze maken welk soort blok je wilt gebruiken.
  Succes ermee! Nog steeds aan het nagenieten? 😊

 2. Zoals met alles, voor én nadelen, dat de foto’s erg klein zijn heb je al gehoord van alle anderen . Maar dat is jou vast ook wel opgevallen;-) Dat is doms niet erg maar omdat jij meestal natuur foto’s hebt gaat er dan wel veel verloren. Maar verder ziet het er prima uit.

 3. Lees dat je er ook al weer van afgestapt bent. Zag het ook gelijk aan het lettertype 😉
  Trouwens, ik op mijn gratis website heb ik nog steeds de oude layout op mijn dashbord, heb zojuist nog even gekeken. Op mijn bedrijfswebsite werk ik inderdaad ook met de nieuwe wp ………

  1. Ja was te omslachtig hoor heb al weer nieuwe dingen ontdekt maar het begon precies toen ik met die krant van mijn zoon bezig was. dat was zoveel werk dat ik geen zin had om me er echt in te gaan verdiepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s