Samen klussen…..

Een paar dagen geleden kreeg ik een appje van Peter mam heb je nog zin om wat te komen verven, het is nu nog mooi weer en dan ben je er ook even uit. Ja ja ik schoot wel in de lach, alsof ik heel de week al thuis opgesloten heb gezeten. Had juist een drukke week achter de rug als taxichauffeur haha.
Maar goed voor vandaag kon ik nog wel een tijdje voor hem vrij maken.
De achterkant van de garage had ik een aantal weken geleden al geschuurd en nu nog even wat kwasten.
Het leek niet zoveel werk omdat er een grote garagedeur in zit maar het was toch nog wel een klusje om te doen. Maar ook wel leuk hoor, Peter was thuis aan het werk maar tussendoor wel gelegenheid om even een praatje en bakje te doen. Chantal en Yenthe hadden met haar moeder en zus een “meidenweekend” dat doen ze ieder jaar en ze treffen mooi weer die konden we nog uitzwaaien.
Eerst alles goed afplakken, ben niet zo’n verver die dat zonder kan doen en daarna aan de slag gegaan.
Mooi blauw is niet lelijk en het knapte er goed van op. Het puntje kon ik niet bij met de trap en dat was nog een klusje voor Peter.
Al met al was ik toch wel een uurtje of 3 aan het verven en alles weer opruimen daarna.
Peter ging meteen even het puntje voor zijn rekening nemen zodat de achterkant nu ook weer helemaal klaar is. Het zag er weer mooi uit zo glanzend in het zonnetje.

Nu nog de zijkant in de tuin van de buren te gaan maar dat wordt wel een klusje voor volgend jaar en dan heb ik hem helemaal geschuurd en geverfd. Alleen haar tuin is helemaal overwoekerd dus daar moet nog wel het een en ander voor gesnoeid worden voordat ik daar bij kan komen.
Zei tegen Peter wil die kant ook wel doen als ik ook die tuin leeg mag maken. Dat zal je niet willen hoor mam zei hij, dat is zo’n enorme klus. Maar zolang Peter daar al woont lijkt het me zo’n uitdaging om die tuin aan te pakken. Natuurlijk zal dat er niet van komen maar het is wel iets dat ik onwijs leuk vind.
Afijn samen zo aan het klussen een ochtend en stuk van de middag en toen was ik het ook wel zat hoor.
Eenmaal thuis lekker op de bank met een bakje thee, kaarsjes en open haard aan en niets meer met een mooi zonnig weekend voor de boeg.

20 gedachten over “Samen klussen…..

    1. Ja dat is zeker zo leuk, ook weer dingen ontdekt die we allebei hebben haha. Zoals allergisch voor geurtjes……Je zal je zoon best missen nu hij in Amerika nog steeds is als ik het goed begrijp.

      1. Ja dat was heel erg fijn voor jullie, voor hem ook natuurlijk. Dan kan je daar met een goed gevoel op terug kijken. Lastig is het nu wat dat betreft hopen dat hij binnenkort weer de kans krijgt deze kant op te komen ook voor zijn lief.

         1. Er is sprake van dat het bedrijf waar hij nu voor werkt ook een vestiging in Nederland wil hebben, dát is waar hij een beetje op zit te wachten maar ja, corona maakt de dingen niet makkelijker.

          1. Nee dat denk ik ook niet. Misschien een nieuwe president die meer met Europa heeft scheelt, je weet het maar nooit. Zou wel fijn zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s