Je bent verslaafd of niet…..

Vannacht een tijdje wakker gelegen daarna toch weer in slaap gevallen maar werd kwart over 9 pas weer wakker, dat is voor mij voor een doordeweekse dag te laat. Wil er dan best wel zo half 9 uit zijn en 9 uur aan het ontbijt zitten.
Maar goed had geen plannen voor vandaag, ja een eind gaan fietsen dat wel.
Zat net klaar om te gaan beginnen met mijn bijkeuken eens een goede beurt te geven toen mijn zusje belde.
Ga je mee een eind fietsen zei ze en het kostte me weinig moeite om me over te laten halen en dacht die bijkeuken dit loopt niet weg.
We gingen een lekker stuk fietsen, deden nog een winkelcentrum aan en gingen buiten in het zonnetje een thee/koffie to go te drinken. Geen horeca toch horeca zeg maar.
Niet druk was het op maandagochtend en al vast een paar dingetjes gescoord voor mijn kastje voor Yenthe. Leuke stickertjes, tattoos die vind ze ook altijd zo leuk, gummetje van Frozen en van die leuke haarstrikjes en speldjes die wel in de laatjes passen.
Weer op ons gemakkie terug gaan fietsen. Mijn zus moest nog even op een winkelcentrum waar “mijn” Hema is gevestigd iets kopen.
Zullen we nog een bakje nemen, mijn zus stelde het zelf voor, kwam niet bij mij vandaan maar ja je bent verslaafd of niet dus namen we nog een koffie to go mee en gingen dat op een bankje op zitten drinken. Toch wel weer lekker hoor een bakje Hema koffie.
Het was gewoon warm geworden en eenmaal thuis toch nog wat buiten lopen rommelen. Wilde nog een paar lampjes ophangen die gaan branden als ik er langsloop. Het is best een donker pad naast mijn huis als ik ’s avonds thuis kom.
En boven mijn deur heb ik er ook een bevestigd, die gaat branden als er iemand voor de deur staat en dan kan ik ook zien wie het is. Ze werken op zonne-energie en gaan via een bewegingsmelder aan.

En toen ik toch bezig was meteen nog maar even in mijn bijkeuken gedoken. Heb een vreselijke hekel aan snoeren overal en nu liggen er twee van die opladers van fietsen en een accu (die haal ik er af van de fiets die in de schuur staat) en die liggen iedere keer in de weg zodat ik het idee heb dat ik constant bezig ben om ze ergens anders neer te leggen.
Heb er nu een mooi plekje voor gemaakt, onzichtbaar achter een gordijn, toch zo voor het grijpen, goed geregeld. Leuke werkjes om te doen, lekker deuren en ramen open, toch wel apart zo warm eigenlijk bijna half november maar als het dan toch zo is dan maar even nog van genieten.

16 gedachten over “Je bent verslaafd of niet…..

  1. Lijkt me héérlijk eens tot half 9 doorslapen. Maar ik ga waarschijnlijk te vroeg naar bed al lig ik er nu niet meer om half 10 al in van de vermoeidheid. Maar ik lig er nog wel voor 11 uur in. Maar ja, ben ook ochtendmens.

    1. Nou mijn nachtbraken is ook wel een beetje over lig er meestal voor 12 uur tegenwoordig voor in. Alleen in het weekend wil ik nog wel eens langer op blijven. Maar ja normaal slaap ik eigenlijk altijd gelukkig wel goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s