Emo tv scoort……

Momenteel wordt je overspoeld met programma’s over verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en andere instellingen. Blijkbaar scoort het om dat soort dingen in beeld te brengen. Emo tv schijnt het wel goed te doen overal.
Een tijdje geleden waren er tig programma’s waar mensen in voor kwamen met het syndroom van Down. En hoewel ik zelf een dochtertje met het syndroom van Down heb gehad en ik het meer dan goed vindt dat ook deze mensen zo nu en dan in beeld komen vond ik op een gegeven moment die overkill van programma’s gewoon vervelend en haakte ik af.
Medische programma’s over het werken van je hersens, je hart, je longen, weet ik veel allemaal want zodra ik zo’n programma aan zie komen zap ik over naar een andere zender.
Ik hoef zo nodig niet te weten hoe het er allemaal van binnen uit ziet.
Je kan nu al nergens komen of het gaat over Corona, ik snap het best wel hoor maar op een gegeven moment denk ik wel eens zijn er geen andere onderwerpen meer om over te praten.
Gelukkig was het vanmorgen anders. Mijn zus en ik gingen op visite bij mijn broer en schoonzusje om haar verjaardag te vieren. Nou ja echt vieren zat er dit jaar natuurlijk ook niet in, wij waren er samen en verder niemand. Dat mag 2 personen.
Gezellig zitten kletsen over van alles, was gewoon ouderwets leuk en ook zitten lachen. Weer eens heerlijk ontspannen dat heeft een mens ook wel nodig op zijn tijd.
Wat dat betreft ben ik blij dat ik tegenwoordig Netflix heb als ik dan even tv wil kijken kan ik gewoon een leuke film opzetten.

Ik die vroeger echt nooit films keek ben nu redelijk verslaafd aan het worden.
Er komen nu ook een serie van die kerstfilms langs, lekker softie en het loopt altijd goed af.
Ook eigenlijk werken op mijn emo, ik beken het soms zitten echt de tranen in mijn ogen. Zondag weer the Crown……. ik kijk er gewoon naar uit zo’n mooie serie.
Waarmee ik mezelf weer tegenspreek of juist niet. Emo tv scoort of het nu een programma is of een film op Netflix.

14 gedachten over “Emo tv scoort……

  1. Vroeger keek ik er ook graag naar, maar tegenwoordig heel weinig. Netflix en NLZiet biedt genoeg keus. Eigenlijk heb je niet eens een abonnement op TV nodig. We doen elke avond 2 of 3 afleveringen van een serie. En dan nog een aflevering om te relaxen voor het slapen gaan… Droomhuis op het platteland of Droomhuis gezocht of Bed & Breakfast. Keus genoeg! En tussendoor kijk ik overdag ook nog wel eens een luchtig programma.

  2. Ja heb je helemaal gelijk in, het is gewoon téveel en vaak allemaal hetzelfde.
    Maar ik kan nog steeds prima zonder Netflix in de avond staat de TV wel aan maar meer als “vulling” ik kijk zelden écht naar programma’s want zit altijd met de laptop op schoot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s