De loden leeuw……

Reclame op tv ja het in onvermijdelijk en meestal gaat het ongemerkt aan me voorbij of ik doe even wat anders. Je went er ook aan tussen de programma´s door vind ik het nog wel te verteren. En sommige reclames zijn ook wel mooi of leuk.
Maar door de reclames die in een programma komen kijk ik zelden of kan eigenlijk wel zeggen nooit naar commerciële zenders. Vind het zo irritant dan zit je net te luisteren of te kijken en hup reclame. Sommige programma’s die zonder reclame misschien een uur duren nemen dan minimaal anderhalf uur in beslag. Geloof ook dat ik daar ook niets mis.
Nu wordt er door het programma Radar ieder jaar de Loden Leeuw uitgereikt voor de meest irritante opnames en ik wist meteen al welke reclame dat voor mij zou moeten zijn.
En gelukkig ik sta er niet alleen in want deze reclame is ook genomineerd.
Het is de reclame voor een of andere matras Decupre waar twee vrouwen met elkaar daar over zitten te praten. Die reclame begon kan ik me nog goed herinneren tijdens de eerste coronagolf.
Die zogenaamde dame van dat bedrijf vertelde ook dat hun matrassen werden gebruikt in ziekenhuis en op de I.C.’s. Zo gemaakt en onecht ook.
Ik vond dat meteen zo een soort misbruik maken van het feit dat op dat moment de I.C.’s overbelast waren en dan dat benoemen.

Van meet af aan vond ik het een walgelijke reclame en al heel wat keren als ik die zeurstem begin te horen en ik zit niet echt te kijken vlieg ik naar mijn afstandsbeding om hem meteen over te zetten want hij duurt nog lang ook. Wil er niets van horen. Met veel plezier heb ik dan ook net gestemd voor deze reclame en hoop dat ze de Loden Leeuw krijgen voor de meest irritante reclame en hoop dat veel mensen er net zo als ik over denken en deze reclame van de buis zal verdwijnen…… STEMMEN maar…….. 😉 😉

22 gedachten over “De loden leeuw……

 1. Om die Haribo kan ik nog wel lachen. Zo idioot dat het lollig wordt. Maar eigenlijk walg ik net als Anneke van al die reclame.
  Ik ga stemmen op deze twee tenenkrommende blonde dames. Ik zeg nee tegen Decupre.

 2. Reclame interesseert mij ook niet. Ik denk dat ik het niet eens hoor want ik kan me er aardig voor afsluiten… Wie die Loden Leeuw van mij krijgt? Geen idee, zal ik eerst moeten kijken en dat vind ik dus zonde van mijn tijd.. 😁

  1. Nou meestal gaat het mij ook voorbij hoor, hoort er bij maar sommige zijn zo irritant en deze vond ik zo ongepast om de IC te misbruiken vond ik voor hun reclame in Corona tijd. Was blij dat hij bij die nominaties zat.

      1. Nou bij mij normaal ook het hoort er gewoon bij soms hoor ik het niet. Maar deze stoorde me zo normaal stem ik ook niet. En die Mijland met zijn gegil brrrrrrrrr keek ook al nooit naar dat programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s