Ingepakt……

.De afgelopen week zat ik met Wim te praten en zei hij, heb je vandaag een pakketje gehad en ik zei, nee ik heb niets ontvangen.
Heb jij dan wat gestuurd? Ja zei hij al vast voor je verjaardag, ik wil de kerstdrukte voor zijn.
Oeps werd er helemaal warm van.
Jeetje wat leuk. Moet ik het ingepakt laten tot de Kerstmis vroeg ik nog? Natuurlijk pas als je jarig ben mag je het uitpakken.
Nou ja natuurlijk onwijs nieuwsgierig en de volgende dag ging ik fietsen met mijn fiets 2 zeg maar die in de blokhut staat en daar zag ik toch een pakketje staan onder de luifel.
Blijkbaar had de bezorger het daar gisteren wel neergezet.
Even naar Wim een berichtje gestuurd heb gejokt gisteren hoor, er is toch een pakketje gekomen maar had het niet gezien. Ze hadden ook geen briefje in de bus gegooid.
Heb het wel eerder gehad dat ze daar iets neergezet hadden maar dan deden ze meestal een briefje in de bus waar het stond.
Nou ja ook niet erg. Beetje rammelen en kijken, ja ik weet nog niks.
Iedere dag staat het me aan te kijken.
Eigenlijk heb ik een doosje nodig voor de oude kranten zei ik tegen Wim, zal ik het maar uitpakken maar nee hoor hij is onverbiddelijk de sadist.
Haha nou ja inmiddels went het dat het er staat en natuurlijk is het veel leuker om het op mijn verjaardag uit te pakken.

Een paar maanden geleden toen we eens liepen te winkelen had ik al iets gezien wat ik hem wilde geven maar ja met alle ontwikkelingen had ik wel zoiets ja ga ik dat nog wel doen.
Inmiddels heb ik al een ander idee gekregen om hem te sturen en daar ga ik deze week aan werken zeg maar. Inderdaad beter wat op tijd doen omdat het rond de kerstdagen wel hartstikke druk zal zijn. Hij is namelijk de dag voor mij jarig op 24 december.
Zo’n onverwachte verrassing als moet ik er nog even op wachten, hoe leuk is dat toch……..

15 gedachten over “Ingepakt……

  1. Ja natuurlijk laat je het nog dicht, veel te leuk om te bedenken wat er in zou kunnen zitten. Maar erg leuk dat hij aan jouw verjaardag denkt. De post neemt het tegenwoordig vaak wat te makkelijk, dat hoor ik wel meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s