Ups en downs van het leven…..

Goh wat een serieuze titel van dit blogje dat uit mijn vingers kwam zetten. Maar er zit wel een kern van waarheid in, het leven bestaat nou eenmaal uit ups en downs daar zal iedereen wel mee te dealen hebben.
Gisteren had ik niet mijn dag en vandaag was het weer een super dag. Zo gaat het nu eenmaal. Het kwam ook wel dat ik maandag de film van de bruiloft van Peter zag, nou werd ik daar niet verdrietig van hij was hartstikke leuk maar wel toen ik iedere keer Wim zag en daar werd ik best verdrietig van. Gisterenmiddag toch wel een flinke ronde gaan fietsen en daarna op de bank gaan liggen een kerstfilm kijken. Volgens mij hebben ze iedere dag wel een kerstfilm op Netflix en ik zwijmel er heerlijk op mee tot aan tranen toe. ’s Avonds belde Wim nog alsof ie het aanvoelde en hebben we nog een hele tijd zitten praten.
Vandaag was het weer een super mooie dag. Vanmorgen op pad gegaan met mijn vriendin. Die is al maanden in de lappenmand maar het gaat gelukkig nu wat beter met haar en ze wilde wel graag wat nieuwe kleding. Nu wil ze niet naar drukke zaken en vorig jaar vonden we een leuke rustige zaak met ruime kleedkamers waar ze op haar gemakje om kan kleden en dat heeft ze gewoon nodig.
Vandaag daar naar toe gegaan en ze slaagde helemaal, twee broeken en vier shirtjes/truien erbij, ze was er ook zo blij mee.
Op een bankje tegenover de Hema nog een bakje koffie zitten drinken, ze vertelde dat ook wel te missen hoor zo samen even een bakje doen op ons gemak en een broodje eten, dat zit er even niet in. Maar vooruit we deden het er maar even mee. Nog een paar leuke sjaaltjes voor haar gescoord en weer naar huis, zij helemaal blij met haar nieuwe aankopen.
Het is prachtig weer en als ik gegeten heb ga ik nog even een rondje fietsen, stukje Lekdijk, door de polder naar het Loetbos.

Het is inmiddels al weer half 4 en ik ga daar nog een eindje wandelen. Beetje spelen met de camera met de bomen die nu al aardig kaal zijn geworden. Het licht is zo mooi dan.
Als ik weer richting mijn fiets ga lopen begint de zon al weer aan het verdwijnen, ik vind het op die momenten zo heerlijk aanvoelen en maak nog een paar mooie foto’s van de luchten.
Thuis een warme chocolademelk, open haardje, kaarsjes aan, mijn foto’s gaan zitten bewerken en bekijken met een lekker muziekje er bij.
Kortom een superfijne dag, zo blijft de zaak mooi in evenwicht toch…….. roeien met de riemen die we hebben maar en genieten van de mooie momenten.

15 gedachten over “Ups en downs van het leven…..

  1. Mijn humeur verschilt niet veel per dag. Maar natuurlijk zijn er ups en down. En dat Wim zo kort na die bruiloft jullie relatie verbrak gaf mij ook te denken… Want hij staat natuurlijk op veel foto’s en op film. Had hij misschien beter eerder kunnen doen dacht ik toen, maar goed, toen was hij er blijkbaar nog niet uit. En dan was het voor jou ook heel naar geweest. Ik vind het fijn voor je dat jullie toch nog regelmatig contact hebben. Denk zomaar dat hij je echt (nog) niet helemaal los kan laten…

  2. Heel herkenbaar die ups en downs. Heeft iedereen natuurlijk wel eens en dan nog soms grote en soms kleine dipjes.
    Ik vraag me eigenlijk steeds af of Wim niet ruimte wilde creëren om iemand te zoeken die wél wil samenwonen. Dat zou natuurlijk niet zomaar kunnen als jullie meer zijn dan gewoon “vrienden op afstand”. Het is maar een idee want ik ken natuurlijk jullie relatie niet voldoende om daar met zekerheid iets over te zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s