Op de kiek…..

Sinterklaas is nog niet achter de rug maar toch zie en hoor ik al veel mensen die de kerstboom al opgezet hebben.
Denk dat de mensen ook gewoon behoefte hebben om het thuis wat gezellig te maken met veel lichtjes en daar lang van te genieten dit jaar.
Voor mij geen optie, als ik nu al een echte kerstboom neerzet ben ik bang dat is met de Kerstmis geen naald meer heeft. Maar volgende week wel hoor, dan ga ik er een halen en ook neerzetten. Steek nu ook iedere avond wel mijn open haard aan en veel waxinelichtjes branden er overal. Beetje licht in de duisternis..
Afgelopen weekend in het winkelcentrum waar we waren zag ik ook al overal kerstbomen en kerstversieringen.
Ook plaatsen waar je er op de foto kon gaan en ja natuurlijk liet ik dat niet aan me voorbij gaan. Een grote kerstbal vond ik heel mooi maar ook door de knieën een beetje om precies onder de versiering te staan van het rendier.
De meeste die daar foto’s maakten waren kinderen maar mijn zus wilde mij ook wel op de foto zetten.
“Geen kinderen wegsturen hé zei ze nog voor de grap”. Maar natuurlijk dat doe ik (nog net) niet.
Foto’s gemaakt met mijn telefoon en niet zo scherp dus maar wel mooi geworden vond ik.
De éne waarbij in met mijn armen 1.50 afstand maak een mondkapje op heb, vind ik wel tekenend voor dit jaar…… dat zou zomaar mijn 2020 kerstkaart kunnen worden……

23 gedachten over “Op de kiek…..

  1. Grappige foto’s. Zondag is het eerste advent, dan negen we de kerstster weer ophangen. Ondertussen staat en hangt hier al wel wat voor kerst. We gaan het jaar er wat extra’s van maken ter compensatie.

  2. Hahaha, geweldige foto’s.
    Eerst Sint en dan maar eens kerst. Ik weet nog niet of ik weer een boom in huis zet. Als ik het dan doe is het een echte. Ik vind het jammer dat er nog maar zo weinig Sintversiering is. Ik herinner me de klimmende Pieten bij V&D, de Bijenkorf en heel veel plaatselijke winkels. Het is nu overdadig kerst en dat is een beetje jammer

      1. Ik vond dat zo leuk. Ik mocht eens met mijn vader op pad laat op de avond van 5 dezember. Zo leuk! Alle winkeliers waren hun etalages in kerstsfeer aan het brengen. Zo leuk! Echte sintetalages zie je bijna niet meer. Jammer!

  3. Wat een leuk en origineel idee zeg. Vind het echt een leuke foto. Ben al weken niet meer op het winkelcentrum geweest, heb het nog niet met kerstversiering gezien, misschien binnenkort toch eens gaan kijken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s